Παναγής Καππάτος: «Ο κόσμος εκφράστηκε σε αυτές τις “βουβές” εκλογές, η κοινωνία των νησιών μας έκλεισε τα αυτιά της στην λάσπη, την Ν.Δ. δεν μπορεί να την πλήξει κανείς»

Ο Παναγής Καππάτος εκλέχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του γαλάζιου ψηφοδελτίου αφήνοντας δεύτερο τον Ναπολέοντα Μαραβέγια και τρίτη την Σμαράγδα Σαρδελή.
Ο κ. Καππάτος εμφανίστηκε με χαμόγελο πριν από λίγο στο κτήριο της Περιφέρειας όπου έκανε δηλώσεις για τη νίκη του κόμματός του στα νησιά μας, αλλά και για την πρωτιά του στο ψηφοδέλτιο. «Σε αυτές τις βουβές εκλογές ο κόσμος εκφράστηκε και στήριξε τη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας», είπε και συνέχισε: «Απόψε νίκησε η δημοκρατία και εγώ θα σταθώ αντάξιος της εντολής που έλαβα από τους πολίτες των νησιών μας. Η κοινωνία μας είναι έξυπνη και δεν έδωσε σημασία στην λάσπη που δέχθηκα κατά την προεκλογική περίοδο. Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα πολύ μεγάλο κόμμα και δεν μπορεί να το πλήξει κανένας. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου εδώ και στην Αθήνα, ενώ ένα προσωπικό ευχαριστώ χρωστάω στον Τάσο Ζησιμάτο». Παρόν στην Περιφέρεια ήταν και ο δεύτερος υποψήφιος, Ναπολέων Μαραβέγιας που δήλωσε: «Έγινε ένας έντιμος, αξιοπρεπής και πολιτισμένος εκλογικός αγώνας. Η έδρα κερδίθηκε παρά τις Κασσάνδρες που μιλούσαν για ήττα. Το ποτάμι της Νέας Δημοκρατίας ξεχύθηκε και δεν γυρίζει πίσω». Την μίνι συνέντευξη Τύπου έκλεισε η πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Γιάννα Κουλουμπή, που είπε: «Είμαστε μεθυσμένοι από το αποτέλεσμα, κανένας μας δεν περίμενε τέτοια ιστορική νίκη. Συγχαρητήρια και στους τρεις υποψηφίους. Ήταν ένας δύσκολος, έντιμος και γενναίος αγώνας από την Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed