Μια ανάσα από την Γ Εθνική ο Παλληξουριακός, νίκησε με 3-1 το Λεβάντε στο Ληξούρι και την επόμενη Κυριακή παίζει τα… ρέστα του στα Φιλιατρά κόντρα στην Εράνη

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε πριν από λίγο ο Παλληξουριακός στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου, αφού επιβλήθηκε του Λεβάντε με 3-1 και αύξησε σημαντικά τις πιθανότητές του για άνοδο στη Γ Εθνική, αρκεί να μην χάσει από την Εράνη την τελευταία αγωνιστική στα Φιλιατρά.
Ο Παλληξουριακός ήταν τρία λεπτά μακριά από την άνοδό του στη Γ Εθνική από σήμερα, ωστόσο η Εράνη κατάφερε στο 88 να ισοφαρίσει σε 1-1 τον ΠΑΟ Βάρδας (ανέβηκε από σήμερα) και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα ο Παλληξουριακός έχει 10 βαθμούς και 7-4 τέρματα και η Εράνη έχει 7 βαθμούς και 11-6 τέρματα. Η ομάδα του Ληξουρίου με ισοπαλία ανεβαίνει κατηγορία, ενώ με ήττα στα Φιλιατρά θα χάσει την άνοδο στην ισοβαθμία και την δισφορά τερμάτων. Ο Παλληξουριακός ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια τι αγώνα και προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο σκορ. Στο 19 ο Μπράτι από τα αριστερά θα κάνει το γύρισμα και ο Αντωνάτος με προβολή θα ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι ήταν ακόμη καλύτεροι. Στο 58 ο Μπράτι θα κερδίσει πέναλτι, θα το εκτελέσει ο ίδιος και θα γράψει το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Ακριστινέι με ατομική προσπάθεια θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει τον τερματοφύλακα του Λεβάντε για το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν λίγο πριν από το τέλος θα πετύχουν το 3-1 με τον Ρούνταμ.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Ηλίας Ζερβός), Σκάρπος, Πολυδωράτος, Κουλούρης, Μαλλιώρης, Λυκούδης, Λουλούδας (57 Συριάτος), Κουκοβίνος, Ακριστινέι, Αντωνάτος, Μπράτι (84 Κρίστο), Λεπενιώτης.
ΛΕΒΑΝΤΕ: (Αλέξανδρος Αντίοχος), Δ. Φαραός, Α. Φαραός (77 Βυθούλκας), Λογοθέτης, Καπετάνης, Γιακουμέλος, Αγκαλίου, Ρούνταμ, Μαρούδας (46 Μυλωνάς), Τζανάρι, Τριανταφυλλίδης, Τσουκαλάς (85 Παντής).

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed