«Εξολοθρευτής» του τουρισμού μας έχει καταντήσει η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου, η χειρότερη που έχει περάσει ποτέ, έχει καταστρέψει τον τουρισμό μας

«Εξολοθρευτές» του τουρισμού είναι ο Δήμαρχος Αργοστολίου και η Τουριστική του Επιτροπή. Η ομολογία αυτή γίνεται «υπερήφανα» από τον ίδιο τον αρχηγό της δημοτικής αρχής, τον Θεόφιλο Μιχαλάτο.
Ανακοίνωση ομολογίας ήταν αυτή περί του Πλατύ Γιαλού και της επιστολής του προς την ΕΤΑΔ ΑΕ. Σύμφωνα με την επιστολή αυτή ο Δήμαρχος Αργοστολίου έχει ζητήσει τη νέα παράδοση του Πλατύ Γιαλού στον Δήμο για άλλα 30 χρόνια, αφού είχαν έρθει ήδη τα πρώτα αεροπλάνα με τουρίστες στο νησί μας. Το έκανε προεκλογικά, αφού στην Ελλάδα δεν λειτουργεί τίποτε αυτή την περίοδο, ενώ θα έπρεπε να το είχαν ζητήσει από την ΕΤΑΔ από τον Νοέμβριο του 2022 για να είχε χρόνο το Υπουργείο να κάνει τα πρέποντα. Για άλλη μια φορά τα τελευταία τρία χρόνια ζητώ την άμεση διάλυση της Τουριστικής Επιτροπής, που είναι η χειρότερη που έχει υπάρξει ποτέ στην Κεφαλονιά. Μας κατέστρεψε! Αν δεν συμβεί αυτό άμεσα θα βάλω πρώτα το συμφέρον της Κεφαλονιάς και θα γίνουν δημοσιεύματα που κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουν προέκταση και εκτός του νησιού μας. Έχω κάνει τουλάχιστον τέσσερις φορές δημόσια έκκληση για απομάκρυνση της Επιτροπής. Κύριε Δήμαρχε, η ευθύνη είναι δικιά σας πλέον.

Ανδρέας Μαρκαντωνάτος
τ. Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δημάρχου
Μέλος του συνδυασμού «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed