Οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο, κατέγραψαν τα αιτήματα των επαγγελματιών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης

Οι υποψήφιοι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νικόλας Φαραντούρης, Σπύρος Γαλιατσάτος και Διονυσία Πολλάτου συναντήθηκαν χτες με τη διοίκηση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, τον Πρόεδρο Σπύρο Λουκάκη, τον Αντιπρόεδρο Άγγελο Βαγγελάτο και τον Γεν. Γραμματέα Δημήτρη Κουμαριώτη.
Συζητήθηκε η σημερινή κατάσταση στα Νησιά μας και επισημάνθηκαν τα αιτήματα του Συλλόγου. Όπως προκύπτει απ’ τον συνημμένο κατάλογο, και τα 10 αιτήματα του Συλλόγου περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ενίσχυση των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την διευκόλυνση στην πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό, τη μείωση του ενεργειακού κόστους, την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και για όλα τα υπόλοιπα εύλογα αιτήματα του κλάδου. Το ΔΣ του Συλλόγου επισήμανε επίσης το ζήτημα της ηχορύπανσης και της παραβατικότητας που χρήζουν αντιμετώπισης. Οι υποψήφιοι βουλευτές μας δεσμεύτηκαν να υποστηρίξουν τα δίκαια αιτήματα του κλάδου με διεκδίκηση και ειδική αναφορά στα Νησιά μας.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed