Η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς-Ιθάκης τίμησε τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο με Δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση στην Μητρόπολη παρουσία δύο Αρχιερέων

Τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο τίμησε σήμερα στην Μητρόπολη Αργοστολίου η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς-Ιθάκης, αφού η εορτή μεταφέρθηκε από χθες λόγω του εορτασμού του Αγίου Γερασίμου.
Την Δοξολογία και την επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς τέλεσαν ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος και ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος, που έχει βρεθεί στο νησί μας για τον εορτασμό του Αγίου Γερασίμου. Στην εκκλησία παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Αστυνομίας Ιωάννης Μπούμης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Κώστας Γρηγορόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων, Νίκος Φωκάς, καθώς και εκπρόσωποι των δύο άλλων σωμάτων ασφαλείας, του Λιμενικού και της Αστυνομίας. Από την πλευρά της η πολιτική ηγεσία εκπροσωπήθηκε από τον Βουλευτή, Παναγή Καππάτο και από τον Δήμαρχο Αργοστολίου, Θεόφιλο Μιχαλάτο. Το παρών έδωσε ακόμη και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, Σάββας Σαββαόγλου. Μετά το πέρας της τελετής προσφέρθηκε κέρασμα σε ζαχαροπλαστείο της πλατείας Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed