Αποσύρεται από την κούρσα για τον Δήμο Αργοστολίου ο Αλέξανδρος Παρίσης, με… εντολή από Νέα Υόρκη του Βασίλη Κοκκόση, στο… πόδι του ο Γιάννης Λυκούδης

Ένα πολιτικό κεφάλαιο των νησιών μας φαίνεται να κλίνει οριστικά και αμετάκλητα μετά τη σημερινή πληροφορία εκ… Νέας Υόρκης. Ο Αλέξανδρος Παρίσης αποσύρεται από την διεκδίκηση του Δήμου Αργοστολίου, αφού θα ηγηθεί στο πόδι του ο Γιάννης Λυκούδης.
Η είδηση ίσως και να μην ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη, αφού πριν από τις βουλευτικές εκλογές ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς είχε αφήσει να εννοηθεί ένα τέτοιο σενάριο σε μάζωξη φίλων του. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας της Νέας Υόρκης, Βασίλης Κοκκόσης δείχνει ότι θα ασχοληθεί και μάλιστα πολύ ενεργά και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές και τελικά κατάφερε να πείσει τον γερο-Γνήσιο ότι «πέρασε η εποχή του» και θα πρέπει η κοινωνία να δώσει ώθηση σε νέα πρόσωπα που μπορεί να κάνουν την διαφορά και να φέρουν την αλλαγή στον μητροπολιτικό δήμο του νησιού μας. Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα καταφέρει ο Γιάννης Λυκούδης να συμπληρώσει συνδυασμό και τι συνδυασμός θα είναι αυτός. Είναι γνωστό εδώ και σχεδόν δύο χρόνια ότι ο Νίκος Ανουσάκης έχει ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία και δεν περνάει σχεδόν καμία μέρα που να μην ανακοινώνει και έναν νέο υποψήφιο. Που θα στραφεί ο Γιάννης Λυκούδης για να συμπληρώσει τον δικό του; Μήπως στον συνδυασμό του Δημάρχου, αφού ο Θεόφιλος Μιχαλάτος μετράει ήδη αρκετούς απογοητευμένους, στελέχη και πρώην ψηφοφόρους του. Θα κάνει άνοιγμα προς τα αριστερά (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ) ή θα κοιτάξει απλά στην άκρη του πάγκου μήπως καταφέρει να εντάξει στον συνδυασμό του τα… υπόλοιπα της άλλοτε κραταιάς «Ισχυρής Κεφαλονιάς;». Το θέμα είναι ότι το πολιτικό σκηνικό ενόψει Οκτωβρίου έχει αρχίσει να ζεσταίνεται και αναμένεται να φτάσει σε υψηλές θερμοκρασίες μέσα στον Ιούλιο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed