Ο πρόεδρος των Διλινάτων, Τάσος Τζωρτζάτος και τα «παπαγαλάκια» του οφείλουν να ανασκευάσουν μετά την επιστολή του π. προέδρου του χωριού, Ανδρέα Καλαφάτη

Ο ρόλος ενός ανεξάρτητου ΜΜΕ είναι να αναδεικνύει προβλήματα, να ελέγχει και να κριτικάρει την εξουσία και μερικές φορές να καταθέτει ακόμη και προτάσεις, προκειμένου αυτές να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας.
Στο προχθεσινό μας ρεπορτάζ αναφορικά με τα Διλινάτα, πρώτα από όλα δώσαμε συγχαρητήρια για την σπουδαία εκδήλωση που έλαβε μέρος στο χωριό που είχε ως πρωταγωνιστές τους μικρούς φίλους της μουσικής και του χορού. Στη συνέχεια αναφερθήκαμε στο γεγονός της έλλειψης τουαλετών την κεντρική πλατεία, τουαλέτες που έχουν φτιαχτεί εδώ και πολλά χρόνια στην Κοινότητα για να την εξυπηρέτηση των κατοίκων του χωριού και των επισκεπτών που μαζεύονται στην πλατεία. Σε κάποιους δεν άρεσε το ρεπορτάζ και η ανάδειξη του προβλήματος και με μπροστάρη τον πρόεδρο της Κοινότητας, Τάσο Τζωρτζάτο, μας επιτέθηκαν με αισχρούς χαρακτηρισμούς, λιβελλογραφήματα και προσωπικές επιθέσεις πετώντας την μπάλα στην εξέδρα και χρησιμοποιώντας σαν ασπίδα τους τα παιδιά που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση. Χυδαίο αυτό που έκαναν, να ανακατέψουν και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από το υπαρκτό πρόβλημα.
Ευτυχώς για μένα και για την κοινωνία γενικότερα, ένας πολιτικός μου αντίπαλος, ο π. πρόεδρος του χωριού και νυν πρόεδρος του ΕΑΣ, Ανδρέας Καλαφάτης, έδωσε την απάντηση σε αυτούς που έβγαλαν δηλητήριο από το στόμα τους. Οι τυρόπιτες, οι μπουγάτσες, τα σουβλάκια και οι πίτσες δεν έχουν χώρο όταν συζητάμε για την υγεία των πολιτών. Δεν έχουν χώρο όταν τα ποντίκια, οι αρουραίοι και οι κατσαρίδες κάνουν βόλτα στην πλατεία των Διλινάτων επειδή οι κοινοτικές τουαλέτες είναι στο χάλι που βρίσκονται σήμερα. Όλοι αυτοί, με μπροστάρη τον Τάσο Τζωρτζάτο και στη συνέχεια τα παπαγαλάκια του πρέπει να απολογηθούν για την υπάρχουσα κατάσταση στις τουαλέτες και για τα όσα έγραψαν εναντίον μου από προχθές μέχρι σήμερα. Οφείλει ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, αν σέβεται τον εαυτό του και το λειτούργημα που κάνει, να καλέσει τον εκλεκτό του πρόεδρο και να του ζητήσει εξηγήσεις. Αν δεν το κάνει, είναι και ο ίδιος συνυπεύθυνος για την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό (τσιφλίκι) του Τάσου Τζωρτζάτου.
Σημείωση: Οι τουαλέτες του καταστήματος στην πλατεία των Διλινάτων δεν είναι κοινοτικές, αλλά ιδιωτικές και ο ιδιοκτήτης-ενοικιαστής του χώρου τις χρησιμοποιεί κατά τα συμφέροντα του καταστήματός του.
Υ.Γ. Ο δικός μου ρόλος δεν είναι να τρέχω στην αστυνομία και να κάνω μηνύσεις ούτε στον Εισαγγελέα και να κάνω καταγγελίες, άλλοι το κάνουν εναντίον μου όταν δεν τους αρέσουν τα ρεπορτάζ μου. Στην περίπτωση που συνεχιστεί όμως η λάσπη στο πρόσπωπό μου είμαι αναγκασμένος να πάω στην ΒΙΠΕ ή να ανέβω τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed