Σκληρές «οδομαχίες» στα… απομεινάρια της «Ισχυρής Κεφαλονιάς», Αλέξανδρος Παρίσης και Γιάννης Λυκούδης σε μεγάλη κόντρα με τρόπαιο το χρίσμα από την… Αμερική

Αρχίζει να χοντραίνει επικίνδυνα ο εμφύλιος πόλεμος στα… απομεινάρια της «Ισχυρής Κεφαλονιάς», με τον Αλέξανδρο Παρίση από τη μία και τον Γιάννη Λυκούδη από την άλλη να μάχονται ανοικτά πλέον για το ποιος θα καταφέρει να ηγηθεί συνδυασμού για την διεκδίκηση του Δήμου Αργοστολίου.
Οι εξελίξεις τρέχουν σαν νερό εδώ και τρεις ημέρες στα… υπόγεια του Δήμου Αργοστολίου, αφού η άφιξη του επιχειρηματία Βασίλη Κοκκόση από τη Νέα Υόρκη έχει ανακατέψει πολύ την τράπουλα. Πριν από δύο ημέρες ο Αλέξανδρος Παρίσης αμφισβητήθηκε έντονα στο εσωτερικό αυτών που έχουν μείνει δίπλα του και του ζητήθηκε να κάνει στην άκρη, προκειμένου να κάστρο του Θεόφιλου Μιχαλάτου να πέσει, αλλά όχι με τον γερο-Γνήσιο ως αιχμή του δόρατος. Ο Γιάννης Λυκούδης είναι αυτός που ήταν έτοιμος να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς την τελευταία στιγμή δείχνει να μην κάνει πίσω. Μάλιστα, σήμερα από το πρωί έχει πάρει το τηλέφωνό του και επικοινωνεί ακόμη και με τον πιο απίθανο μικροπαράγοντα για να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιό του. Πέρα από δύο-τρία “περίμενε Αλέκο να δούμε τι θα γίνει” οι αρνήσεις ήταν πάρα πολλές.
Αντίθετα, όλοι σχεδόν με αυτούς που επικοινώνησε έβαζαν στην εξίσωση πλέον και τον Γιάννη Λυκούδη, κάτι που έχει εξοργίσει τα μέγιστα τον Αλέξανδρο Παρίση. Ως έσχατη λύση του προτάθηκε από οικονομικό παράγοντα, που είναι έτοιμος να διαθέσει αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ για προεκλογική εκστρατεία, να γίνει δημοσκόπηση στον Δήμο Αργοστολίου από γνωστή εταιρία για το ποιος από τους Αλέξανδρο Παρίση, Γιάννη Λυκούδη ή Άγγελο Κωνσταντάκη είναι αυτός που μπορεί να νικήσει τον νυν Δήμαρχο. Η πρόταση αυτή δεν έγινε αποδεκτή και όλα πλέον οδεύουν προς μια μεγάλη μετωπική σύγκρουση. Την ίδια στιγμή ο Θεόφιλος Μιχαλάτος κρατάει τα χαρτιά του κλειστά, ο Νίκος Ανουσάκης κατά κύριο λόγο και ο Αλέξανδρος Παντελειός κατά δεύτερο ετοιμάζουν τους συνδυασμούς τους, ενώ έχει αρχίσει κάτι να κινείται από την κεντροαριστερά, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και τις φωνές για συνεργασία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κυρίως από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ. Όλα αυτά βλέπει ο Αλέξανδρος Παρίσης και έχει αρχίσει ήδη να χάνει τον έλεγχο και να προχωρά σε πράξεις που πριν από δέκα χρόνια θα ήταν αδιανόητες να γίνουν.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed