Ευχαριστίες των διοργανωτών του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 33ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «Άννα Πολλάτου» που διεξήχθη από 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου στην όμορφη Κεφαλονιά. Το νησί πλημμύρισε από παιδικές φωνές, χαμόγελα, μουσική, χορό και γυμναστική δείχνοντας σε όλους μας το μεγαλείο του αθλητισμού και ειδικότερα της Γυμναστικής για Όλους.
Η έναρξη της διοργάνωσης έγινε την Πέμπτη 29/6 με την παρέλαση των αθλητικών τμημάτων στον Κεντρικό Πεζόδρομο Αργοστολίου με πολύ τραγούδι και χορό και την Τελετή Έναρξης από αθλήτριες του Α.Γ.Σ.ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου.Η κήρυξη της έναρξης του φεστιβάλ έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης,κο Σταύρο Τραυλό καθώς η ΠΙΝ είναι ο βασικός συνδιοργανωτής του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «Άννα Πολλάτου» ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Αργοστολίου κος,Θεόφιλος Μιχαλάτος καλωσορίζοντας όλες τις αποστολές.
Την Παρασκευή 30/6 πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου η πρώτη παρουσίαση των αθλητικών τμημάτων. Το θέαμα πραγματικά ήταν εντυπωσιακό καθηλώνοντας τους θεατές που είχαν κατακλύσει τον χώρο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ληξουρίου, κος Γιώργος Κατσιβέλης,ο Αντιδήμαρχος Ληξουρίου,κος Χρήστος Βολτέρας και η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού & Αθλητισμού της Π.Ε.Κεφαλληνίας, κα Ευαγγελία Σαμόλη.
Το Σάββατο 1/7 διεξήχθη η κεντρική εκδήλωση του 33ου Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης». Οι πανέμορφες χορογραφίες των ομάδων καθήλωσαν το κοινό το οποίο δεν σταμάτησε να χειροκροτεί τις προσπάθειες των συμμετεχόντων. Σε όλες τις αποστολές δόθηκαν αναμνηστικά έπαθλα και διπλώματα για τη συμμετοχή τους. Το ειδικό βραβείο πολυπληθέστερης ομάδας από το εξωτερικό απονεμήθηκε στην ASTV Walgau από την Αυστρία ενώ το ειδικό βραβείο πολυπληθέστερης ομάδας από την Ελλάδα απονεμήθηκε στην Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων.
Την κεντρική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Κεφαλληνίας & Ιθάκης,κος Παναγής Καππάτος,ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης,κος Σταύρος Τραυλός,ο Δήμαρχος Αργοστολίου, κος Θεόφιλος Μιχαλάτος, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Αργοστολίου, κος Σπύρος Σαμούρης και Γιώργος Τσιλιμιδός,ο Αντιδήμαρχος Ληξουρίου κος Χρήστος Βολτέρας,ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Δημήτρης Σπανός,ο σύμβουλος Δημάρχου Αργοστολίου,κος Βίκτωρας Ρουχωτάς καθώς και η μητέρα της αείμνηστης Ολυμπιονίκη μας, Άννας Πολλάτου,κα Κατερίνα Ευθυμίου-Πολλάτου και τα αδέρφια της Αλέξανδρος Πολλάτος, Πρόεδρος Α.Γ.Σ.ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ και Διονύσης Πολλάτος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αργοστολίου.
Στις όμορφες στιγμές του φεστιβάλ συγκαταλέγεται το Beach Party στο Ληξούρι καθώς και το αποχαιρετιστήριο Dance Party της Κυριακής στο Capitol όπου οι αποστολές μαζί με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και του εθελοντές της διοργάνωσης διασκέδασαν και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου. Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να απευθύνουμε ευχαριστίες στους χορηγούς της διοργάνωσης για τη σημαντική βοήθειά τους και συγκεκριμένα στους : Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς,Motion Sports,Ionian Sea Ferries,Θεόφιλο Μιχαλάτο, Σαβράμη Βασίλη, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «ΙΡΙΣ»- Έλενα Μοσχοπούλου, Baroque le bistrot, Kalafatis Home Decoration, Ανθοπωλείο BOSONIS,Ξυλεμπορική Κεφαλονιάς, Βοσκοπούλα, Συνεταιρισμό Παραγωγών Ρομπόλας Κεφαλληνίας, ΑΦΟΙ ΜΟΥΙΚΗ και ΣΙΑ ΕΕ, Σάββα Ταβιανάτο «Ainos Wines» και Ionian Foods.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές Levante Ferries,West Ferries και Kefalonitis, τoυς γιατρούς Γιώργο Χριστοδουλάκη, Νουρ Ντιουάνι και Κίμωνα Βασιλάτο, την Kefalonia Health Care για την παροχή ασθενοφόρου και ιατρικής κάλυψης, τα καταστήματα που συμμετείχαν ως «Friends στη διοργάνωση και παρείχαν έκπτωση στις αποστολές και στους εθελοντές, στους υπαλλήλους των Δήμων που βοήθησαν όλες αυτές τις ημέρες, σε όλους τους εθελοντές που με τις πολύτιμες υπηρεσίες τους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς και σε όλα τα ενημερωτικά site που πρόβαλαν τη διοργάνωση. Το ραντεβού για το 34ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «Άννα Πολλάτου» έχει ήδη δοθεί. Σας περιμένουμε όλους του χρόνου από 27-30 Ιουνίου 2024 στο πανέμορφο νησί μας.
Διοργανωτής Φεστιβάλ: Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» Κεφαλονιάς.
Βασικός Συνδιοργανωτής: Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφ/νίας
Συνδιοργανωτές: Δήμος Αργοστολίου, Δήμος Ληξουρίου, Δήμος Σάμης.
Η διοργάνωση τελέστηκε με την άδεια της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: http://kefalonia-gymfestival.gr

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed