«Καλπάζει» ο Νίκος Ανουσάκης στον Δήμο Αργοστολίου, εντυπωσιακή συγκέντρωση στελεχών του με νέες προσθήκες τον πρόεδρο της Θηνιάς, Παναγή Κωνσταντάτο και τον μηχανικό Μπάμπη Νικάτο

Σε μια ενθουσιώδη εκδήλωση της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» ο επικεφαλής Νίκος Ανουσάκης ανακοίνωσε την κάθοδο μαζί του τουεν ενεργεία προέδρου της Θηνιάς Παναγή Κωνσταντάτου ως υποψηφίου για το κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δήμου Αργοστολίου.
Η άλλη μεγάλη είδηση της βραδιάς ήταν η υποψηφιότητα του πολιτικού μηχανικού Μπάμπη Νικατου (μεγάλη έκπληξη καθώς στις προηγούμενες εκλογές ο Μπάμπης Νικάτος ήταν θερμός υποστηρικτής του Θεόφιλου Μιχαλάτου), αλλά και του Λιμενικού από τα Βλαχάτα Νίκου Χατζηγεωργίου κάτι που ενισχύει ιδιαίτερα την παράταξη Ανουσάκη στο χωριό του νυν Δημάρχου). Η αίθουσα του καφέ “Ντα Κάπο” όπου έλαβε χώρα η συνέντευξη Τύπου ήταν κατάμεστη από στελέχη της παράταξης κι ειδικότερα το παρόν έδωσαν: Η «σιδηρά κυρία» της τοπικής Ν.Δ. Αθήνα Αυγουστάτου, ο αρχιτέκτονας Παναγής Βασιλάτος ο πρώην Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος, ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μάκης Παπαναστασάτος, ο πρώην Λιμενάρχης Γιώργος Καλιτσουνάκης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Σπυρονικόλας Σολωμός, ο πρώην Αντιδήμαρχος Λειβαθούς Ανδρέας Μαρκαντωνάτος, ο κεφαλονίτης δικηγόρος Αθηνών Σπύρος Ράνος, το μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Τρίτση Ανδρόνικος Λασκαράτος, η δικηγόρος Μέμη Θεοδωρακάτου, η φιλόλογος Ερατώ Αλυσανδράτου, η τουριστική πράκτορας Κούλα Ζαμπέλη, ο τοπογράφος Αντώνης Κατσιγιάννης, ο ελεύθερος επαγγελματίας από τα Σιμωτάτα Αχιλλέας Θωμάτος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Κεφαλονιάς Αντώνης Γεωργόπουλος, ο τοπικός σύμβουλος Βαλεριάνου Άθως Χιόνης, η ελεύθερη επαγγελματίας από τον Πόρο Αθανασία Γκιάφη, το πρώην στέλεχος υπηρεσιών Ασφαλείας Υψηλών Προσώπων Μαρίνος Καλογηράς, ο τελειόφοιτος της Εμπορικής Σχολής Ναυτικού Σαμουήλ Κρητικός, ο έμπορος Γεράσιμος Αραβαντινός, η έμπορος Φλωρεντία Ράνου, η δικηγόρος Πέρυ Ξυδιά, ο καθηγητής Γεράσιμος Λώλος, ο καθηγητής Βαγγέλης Πολλάτος.
Εκεί ήταν ακόμη o πρώην αντιστράτηγος του Πυροσβεστικού σώματος Νίκος Γαλιατσάτος, η παιδίατρος Αλεξία Βίντερ, ο συνταξιούχος ΕΤΕ Ανθέμιος Ποταμιάνος, ο μηχανολόγος Παύλος Βούλτεψης, ο συνταξιούχος κρατικός υπάλληλος Παναγιώτης Ιγγλέσης, ο υπάλληλος Γιάννης Βασιλόπουλος, η ιδιωτική υπάλληλος Θεοδώρα Βαρδαραμάτου, ο ελεύθερος επαγγελματίας από το Μαρκόπουλο Επίμαχος Παπαδάτος, η δασκάλα Λίνα Κόμη, ο πρώην Λιμενικός Βασίλης Λορεντζάτος, ο δύτης Παναγής Χριστοφοράτος, ο ελεύθερος επαγγελματίας στην Λάσση Γεράσιμος Γαλιατσάτος, ο ιδιωτικός υπάλληλος Μάκης Νιφοράτος από τα Ομαλά, ο κτηνοτρόφος από τα Φάρσα Μπάμπης Λουκανάρης, ο πρώην πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Μιχάλης Μαρκάτος, ο πρώην δημοσιογράφος Μιλτιάδης Γεωργάτος, η ιδιωτική υπάλληλος από τα Δαυγάτα Κατερίνα Λουκάτου, ο συνταξιούχος εργολάβος Μπάμπης Βιτωράτος, η φιλόλογος Αμαλία Ανουσάκη, η φιλόλογος Μαρίνα Μηνιάτη, η ιδιωτική υπάλληλος Ελένη Καπλανίδου κ.α. Ιδιαιτερα θερμός ήταν στην παρέμβαση του ο τοπικός σύμβουλος Αργοστολίου Λούκας Νιφοράτος, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου φυσικοθεραπευτής Νίκος Παπαδάτος που έλειπε λόγω της παρουσίας του στην Αθήνα στην Ετήσια Συνέλευση Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, απέστειλε θερμό χαιρετισμό για τη εκδήλωση της παράταξης στην οποία είναι βασικό ιδρυτικό μέλος.
Επισης την στήριξή τους στην παράταξη του Νίκου Ανουσάκη εξέφρασαν με την αποστολή δημοσίου χαιρετισμού ο δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου Αλέξης Μοσχονάς, ο δημοτικός σύμβουλος Σάμης Παναγής Κοκόλης όπως κι ο Συμβολολαιογραφος Ιθάκης Παναγής Μαρούλης, ενώ ο Νίκος Ανουσάκης δήλωσε πως «η νίκη της παράταξης του στο Δήμο Αργοστολίου θα σηματοδοτήσει μια θετική συνεργασία με τους άλλους δήμους των νησιών μας». Το παρόν έδωσαν και η οδοντίατρος Σοφία Σκουτελά, ο πρώην Διοικητής στην Αεροπορία Διονύσης Τσατραφίλιας, ο μηχανολόγος Κοσμάς Κατάνιας κ.α. Έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του παλιού διεθνή τερματοφύλακα Σωκράτη Κοψαχείλη που κατάγεται από την μητέρα του από την Κεφαλονιά. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η κάθοδος του αυτοκινητιστή Αριστείδη Βαλλιανάτου στο τοπικό της Θηνιάς κάτι που δημιουργεί άλλο αέρα στην παράταξη στην περιοχή που σε συνδυασμό με την κάθοδο του νυν Προέδρου Παναγή Κωνσταντάτου δίνει πλέον εκλογική υπεροπλία στην παράταξη Ανουσάκη στην Θηνιά που θεωρείται μια κρίσιμη περιφέρεια.
Στις δηλώσεις του ο Νίκος Ανουσάκης ανέφερε: «Η παράταξη είναι πια βέβαιο πως στον δεύτερο γύρο των εκλογών θα είναι η νικήτρια, καθώς διαθέτει την πολιτική και κοινωνική αφρόκρεμα του Αργοστολίου, σε αντίθεση με το σύστημα Μιχαλάτου που είναι απλά ένας οικονομικός όμιλος διαπλοκής». Σε ερώτηση των δημοσιογράφων πως βλέπει τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης είπε: «Η μεν παράταξη Παντελειού είναι αξιοπρεπής, αλλά ασθενική, ενώ τα υπολείμματα της παλιάς παράταξης Παρίση ακόμα ψάχνουν για αρχηγό. Τους προκαλώ να ανακοινώσουν αύριο το πρωί, αν μπορούν, ψηφοδέλτιο όπως έπραξα εγώ, διαφορετικά τα… απολειφάδια Παρίση θα καταγραφούν ως παράταξη-φάντασμα. Ο κόσμος βλέπει πως η παράταξή μας είναι η μόνη που έχει δυναμική ανατροπής του ολιγάρχη Μιχαλάτου γιατί τον αντιπολιτεύεται φανερά, δημόσια, ρωμαλέα επί τέσσερα χρόνια σε αντίθεση με άλλους που κρύβονταν και τώρα εμφανίζονται μόνο για ρόλους και αξιώματα».

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed