Αλέξανδρος Παρίσης: «10 Ιουλίου και οι παραλίες του Δήμου είναι κλειστές, ο Θεόφιλος Μιχαλάτος κατέστρεψε τον Τουρισμό του νησιού μας σταθερά και μεθοδικά»

Φίλες και φίλοι, καθώς η τουριστική χρονιά βρίσκεται στο ζενίθ της, φθάνοντας στα μέσα Ιουλίου, το νησί μας παρουσιάζει μία εικόνα εγκατάλειψης και παρακμής που όμοιά της δεν έχει κανένας άλλος τουριστικός προορισμός της Ελλάδας.
Πλέον κανένας δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για το ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την καταστροφή, της οποίας τα αποτελέσματα θα τα βλέπουμε και για τα επόμενα χρόνια. Ο κ. Μιχαλάτος σταθερά και μεθοδικά κατέστρεψε το τουριστικό προϊόν του Δήμου μας, κάτι το οποίο θα οδηγήσει στη φτωχοποίηση πολλούς από τους επαγγελματίες του νησιού μας. Αδιαφορώντας για τις Low Cost εταιρείες οδήγησε την Κεφαλονιά στην τελευταία θέση των αεροπορικών αφίξεων. Οι παραλίες του νησιού μας 10 Ιουλίου παραμένουν κλειστές. Οι επισκέπτες της Κεφαλονιάς δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους ότι έρχονται στο διάσημο για τις παραλίες του νησί και αυτές είναι κλειστές! Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πλάνο και σχέδιο για του Τουρισμό. Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού είναι μόνιμα εξαφανισμένος.
Αυτά βέβαια δεν πτοούν τον κ. Μιχαλάτο, αφού από την μία έχει επιδοθεί σε κυνήγι ρουσφετιών για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και από την άλλη τα «δικά του παιδιά» ζουν εποχή παχιών αγελάδων, κάτι το οποίο βλέπει με απέχθεια η τοπική μας κοινωνία. Αυτή τη στιγμή όμως πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε… Μήπως τα μικρορουσφέτια και το μικροσυμφέρον οδήγησαν τον τόπο μας πολλά χρόνια πίσω; Εγώ όπως ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν κοίταξα το μικροσυμφέρον, αλλά μόχθησα και πάλεψα για να πάει μπροστά ο τόπος μας. Μόχθησα και πάλεψα για το μέλλον των παιδιών μας… Σε αυτό το πολιτικό πνεύμα και σε αυτό τον στόχο πρέπει να ξαναγυρίσει ο Δήμος μας…

Αλέξανδρος Παρίσης
Ισχυρή Κεφαλονιά

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed