Νέο περιστατικό βίας στο Αργοστόλι, ήρθαν στην Κεφαλονιά για διακοπές, έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από ομάδα Ρομά στην πλατεία και κατέληξαν στο Νοσοκομείο

Άσχημη τροπή πήραν οι διακοπές δύο νεαρών ζευγαριών που βρέθηκαν προχθές στην Κεφαλονιά, που στα καλά καθούμενα βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Αργοστολίου με σπασμένη μύτη και κατάγματα στα πλευρά.
Το περιστατικό έγινε προχθές βραδινές ώρες στο πάνω μέρος της πλατείας Αργοστολίου, όταν για άγνωστο λόγο ομάδα Ρομά επιτέθηκε στα νεαρά ζευγάρια, με αποτέλεσμα τα δύο αγόρια να δεχθούν καταιγισμό χτυπημάτων και να οδηγηθούν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. Δυστυχώς, όταν έφτασε η Αστυνομία στο σημείο της εμπλοκής ήταν αργά και η ομάδα των Ρομά είχε εξαφανιστεί. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων η συγκεκριμένη ομάδα επιτέθηκε με σεξιστικά σχόλια στα κορίτσια, οι άνδρες αντέδρασαν και ακολούθησε ο τσακωμός με τα παραπάνω αποτελέσματα. Οι μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι όλα συνέβησαν ξαφνικά και δεν κράτησαν παραπάνω από ένα λεπτό. Οι άνθρωποι ήρθαν διακοπές και θα φύγουν με επιδέσμους. Το Αργοστόλι κοντεύει να γίνει… Χάρλεμ και οι όλοι αυτοί που έχουν τις ευθύνες απλά κάνουν τα… μπάνια τους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed