Ευθεία επίθεση του Γεράσιμου Παπαναστασάτου στον Θεόφιλο Μιχαλάτο, στον διαχρονικό του φίλο, Διονύση Λυκούδη και στην «παρηκμασμένη φιγούρα» του Νικόλα Βαλλιανάτου

Βλέποντας την ήττα που έρχεται τον Οκτώβριο ο ολιγάρχης Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, σπεύδει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των διαχρονικών φίλων του στην λογική «Βάστα με να σε βαστώ».
Φυσικά και είμαστε σύμφωνοι με την αναβάθμιση και των εξωραϊσμό της παραλιακής ζώνης του Αργοστολίου, όπως και φυσικά είμαστε αντίθετοι στην εκδίωξη του Ν.Ο.Α από τον χώρο που βρίσκεται πάνω από μισό αιώνα. Το… όραμα να φύγουν τα παιδιά μας από την περιοχή και να σταματήσει η ιστιοπλοΐα, η κωπηλασία και οι υπόλοιπες δραστηριότητες του Ομίλου για να μπουν τραπεζοκαθίσματα προς εξυπηρέτηση των γιοτ μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Καλούμε τον απερχόμενο Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Μιχαλάτο και την παρέα του να παραδώσουν ήρεμα χωρίς να προκαλούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις μέχρι τον Οκτώβριο.
Υ.Γ. Θλίψη και μόνο Θλίψη προκαλεί η «παρηκμασμένη φιγούρα» του Νικόλα Βαλλιανάτου που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα υπηρετώντας πιστά το όψιμο αφεντικό του. Που είσαι νιότη, που λεγες πως θα γινόσουν άλλος!

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
Στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed