«Θα καούμε ζωντανοί», εγκαταλελειμένο οικόπεδο εντός του οικιστικού ιστού στο Αργοστόλι παραμένει ακαθάριστο, διαμαρτυρίες των κατοίκων, ο Σαμούρης πίνει τον καφέ του

Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν είναι η δεύτερη ούτε καν η τρίτη που συγκεκριμένο οικόπεδο, εντός οικιστικού ιστού στην οδό Π. Καββαδία στο Αργοστόλι παραμένει ακαθάριστο πλησιάζοντας το τέλος Ιουλίου.
«Τα ίδια είχαμε πέρσι, τα ίδια είχαμε πρόπερσι, τα ίδια έχουμε κάθε χρόνο», μας λένε οι κάτοικοι της περιοχής, που βρίσκονται με ένα λάστιχο στο χέρι για να προλάβουν καταστάσεις. Μάλιστα, πριν από δύο εβδομάδες είχαμε έκρηξη στον πυλώνα της κολώνας της ΔΕΗ που βρίσκεται μια ανάσα από το συγκεκριμένο οικόπεδο, όπου προέκυψε μικρής κλίμακας φωτιά που σβήστηκε χάρη στην οξυδέρκεια ενός γείτονα και την τύχη να βρίσκεται στο σωστό σημείο την κατάλληλη ώρα. Κάθε χρόνο οι καταγγελίες είναι πολλές στον Δήμο Αργοστολίου, ωστόσο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Σπύρος Σαμούρης, αντί να ψάξει να βρει τον ιδιοκτήτη και να επιβάλλει το σχετικό πρόστιμο ή να καθαρίσει συνεργείο του Δήμου και να του στείλει τον λογαριασμό, προτιμά να απολαμβάνει τον καφέ του σε σκιερά μέρη και να κάνει όνειρα και υπολογισμούς για τις εκλογές που έρχονται. Η οργή των κατοίκων είναι μεγάλη, που κάθε μέρα προσεύχονται να μην συμβεί το κακό.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΚΡΙΣΗ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed