Μεγάλη μεταγραφή, ο πρώην δημοτικός αστυνομικός, σύμβολο του Δήμου Αργοστολίου, Κώστας Διακάτος, προσχώρησε στην δημοτική παράταξη του Νίκου Ανουσάκη

Σε μία υψηλού συμβολισμού κίνηση, που δεικνύει την νίκη που έρχεται, ανακοινώνουμε την προσχώρηση στην παράταξη μας του επί δεκαετίες δημοτικού αστυνομικού και πρώην προϊσταμένου της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αργοστολίου Κώστα Διακάτου.
Η επιλογή του Κώστα Διακάτου να μας τιμήσει με την παρουσία και την υποψηφιότητά για δημοτικός σύμβουλος αποδεικνύει ότι το ψηφοδέλτιό μας βρίσκεται σε τροχιά νίκης. Ο Κώστας Διακάτος προέβη στην ακόλουθή δήλωση: «Μετά από πολλή σκέψη και θεωρώντας τον εαυτό μου ενεργό πολίτη που μπορεί στο νέο οικοδόμημα του Δήμου να προσθέσει ένα λιθαράκι κατέρχομαι με την παράταξη “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη, καθώς θεωρώ άτοπο κι άκαιρο εν έτει 2023 οι δημότες να προσφεύγουν σε ευχές και ικεσίες προς επίλυση προβλημάτων για την βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Πιστεύω ότι η παράταξή μας θα λειτουργήσει με γνώμονα το κοινό συμφέρον κι όχι για το συμφέρον των λίγων κι εκλεκτών».

Για την παράταξή «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»
Ο επικεφαλής Νίκος Ανουσάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed