Κατερίνα Λουκάτου: «Ο Νίκος Ανουσάκης έχει μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ικανός και άξιος να διοικήσει με αυταπάρνηση και δικαιοσύνη τον Δήμο Αργοστολίου»

Ονομάζομαι Λουκάτου Κατερίνα και είμαι ιδιωτική υπάλληλος, σύζυγος Λιμενικού και μητέρα δύο παιδιών. Γέννημα θρέμμα Κεφαλονίτισα και η αγάπη για τον τόπο μου με έκανε να αποδεκτώ με τιμή και χαρά την πρόταση του Νίκου Ανουσάκη.
Αποφάσισα να συστρατευθώ με την παράταξη «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον». Η Κεφαλονιά και ειδικότερα ο Δήμος Αργοστολίου είναι ένας πανέμορφος τόπος, αλλά με αρκετά προβλήματα. Ενδεικτικά κάποια από αυτά είναι το κυκλοφοριακό και η έλλειψη θέσεων στάθμευσης στο Αργοστόλι, κυρίως τους θερινούς μήνες. Το κόστος διαβίωσης είναι μεγάλο λόγω μεταφορικών και αισχροκέρδειας μερικών. Η έλλειψη μέριμνας στέγασης και σίτισης των φοιτητών και άλλα πολλά ακόμη, τα οποία με τη βοήθειά σας θα προσπαθήσουμε τα λύσουμε, καθώς οι προηγούμενες δημοτικές αρχές του Δήμου μας απέτυχαν. Είμαι εδώ για να είμαι η φωνή του απλού εργαζόμενου. Δέχτηκα με τιμή και χαρά χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του κ. Ανουσάκη να συστρατευθώ μαζί του για έναν καλύτερο Δήμο. Θέλω για Δήμαρχο του Δήμου Αργοστολίου τον Νίκο Ανουσάκη γιατί είναι καταξιωμένος δικηγόρος και έχει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι ικανός και άξιος να διοικήσει με αυταπάρνηση και δικαιοσύνη, τον εμπιστεύομαι. Είμαι μητέρα δύο παιδιών και θέλω να τους παραδώσω ένα καλύτερο αύριο. Η απάντηση είναι μία και είναι μονόδρομος: «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση σας.

Κατερίνα Λουκάτου
Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed