Ένας ανερχόμενος προπονητής θα οδηγήσει τον Παλληξουριακό τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Αναστάσιο Παπαθεοδωρόπουλο. Ο Τάσος, ένας ανερχόμενος προπονητής με σημαντική παρουσία στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.
Ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία τα τελευταία πέντε χρόνια σε επίπεδο ανδρών. Συγκεκριμένα, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Α.Ο. Σάμης τις σεζόν 2018/2019 και 2019/2020 ενώ την περίοδο από το 2020 ως το 2023 διετέλεσε προπονητής στην ομάδα του Α.Ο. Εικοσιμίας, έχοντας κατακτήσει δυο φορές την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα ΕΠΣΚΙ καθώς και μια συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου την σεζόν 2021/2022 ενώ την περασμένη σεζόν υπήρξε Β’ Ενωσιακός προπονητής ΕΠΣΚΙ έχοντας αναλάβει την μικτή ομάδα της Κ14. Τα τελευταία χρόνια έχει παρακολουθήσει αρκετά προπονητικά σεμινάρια και ημερίδες. Τα σπουδαιότερα είναι μέσω του online εκπαιδευτηρίου της FC Barcelona (Barça Innovation Hub) όπου έχει παρακολουθήσει με επιτυχία τα διπλώματα “Barça Coach Academy: Introductory Level”, “Coaches Academy II”, ενώ αυτή την περίοδο παρακολουθεί το “Professional Diploma in Strength and Conditioning for Football” 9μηνης διάρκειας από τον ίδιο οργανισμό, όπως επίσης και το Football Analytics Summer School της workearly. Η ομάδα μας πιστή στη δέσμευσή της για την ανάδειξη του κεφαλλονίτη ποδοσφαιριστή και προπονητή με μεγάλη χαρά εύχεται στον Τάσο υγεία και πολλές επιτυχίες. Coach, καλωσήρθες στην οικογένεια του Παλληξουριακού!

ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed