Έριξε… πόρτα στον Παρίση, ο Γιάννης Λυκούδης που θα πλαισιώσει το περιφερειακό ψηφοδέλτιο της Ρόδη Κράτσα, μαζί με Γιάννα Κουλουμπή και Ιωάννα Μαρκέτου

Εδώ δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση η παροιμία «45 Γιάννηδες ενός κοκκόρου γνώση», μια και στο ρεπορτάζ μας έχουν ανάμειξη τρεις Γιάννηδες, δύο γένους θηλυκού και ένας γένους αρσενικού. Ο λόγος για τους Γιάννη Λυκούδη, Γιάννα Κουλουμπή και Ιωάννα Μαρκέτου.
Ποια μπορεί να είναι η μεταξύ τους σύνδεση; Και οι τρεις θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της νυν Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιας τον Οκτώβριο, Ρόδης Κράτσα. Αν για τις δύο κοπέλες ήταν κοινό μυστικό εδώ και πολύ καιρό ότι θα ήταν στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, η υποψηφιότητα του Γιάννη Λυκούδη μάλλον άφησε στα κρύα του λουτρού τον Αλέξανδρο Παρίση, που ακόμη και τώρα κάνει την ύστατη προσπάθεια να μεταπείσει τον πρώτο σε σταυρούς υποψήφιό του στη Λειβαθώ το 2019 να τον ακολουθήσει στον δύσκολο αγώνα και πιθανόν χαμένο των Δημοτικών εκλογών στον Δήμο Αργοστολίου. Ο Γιάννης Λυκούδης φαίνεται ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του και αναμένεται εντός δύο ή τριών ημερών να τον ανακοινώσει επίσημα η Ρόδη Κράτσα. Το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ο Σταύρος Τραυλός. Ο νυν Αντιπεριφερειάρχης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν είναι διασταυρωμένες από τον ίδιο και το περιβάλλον του, δεν έχει πει ακόμη το οριστικό ΟΚ στην κα Κράτσα μπερδεύοντας λίγο την κατάσταση. Ωστόσο. τίποτε δεν είναι ακόμη χειροπιαστό, πέρα από τις υποψηφιότητες του Γιάννη, της Γιάννας και της Ιωάννας. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed