Βόμβα στα θεμέλια των εκλογών στο Αργοστόλι ήταν έτοιμη να βάλει η «Χαριλάου Τρικούπη», το ΠΑΣΟΚ των Καρανικόλα και Δημαδάμα στηρίζει τον Θεόφιλο Μιχαλάτο

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στο Αργοστόλι, όταν κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την Χαριλάου Τρικούπη πήρε τηλέφωνο για να ενημερώσει στην Κεφαλονιά ότι το Κίνημα είναι έτοιμο να δώσει υποστήριξη στον συνδυασμό του Θεόφιλου Μιχαλάτου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Μετά την πρώτη έκπληξη και την σιγή ασυρμάτου για μερικά δευτερόλεπτα η ερώτηση που έγινε από Κεφαλονιά προς Αθήνα ήταν η εξής: «Ποιος σας είπε κυρία… τάδε ότι το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπείται από τον συνδυασμό του κ. Μιχαλάτου». Η απάντηση από την Αθήνα ήταν η εξής: «Μα κύριε… τάδε έτσι μας ενημέρωσαν κορυφαία στελέχη του Κινήματος από την Κεφαλονιά». Για να έρθει η απόκριση από την Κεφαλονιά: «Κυρία… τάδε δεν ξέρω τι σας έχουν μεταφέρει στα κεντρικά, ωστόσο η επίσημη ενημέρωση που μπορώ να σας δώσω εγώ είναι πως τα περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θα ασχοληθούν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα βρίσκονται σε άλλους συνδυασμούς και όχι σε αυτόν του κ. Μιχαλάτου. Υπάρχουν και εκεί κάποια στελέχη, ωστόσο τα πιο πολλά από αυτά είναι ΠΑΣΟΚ σαν αυτό του Σπύρου Καρανικόλα και της Ζέφης Δημαδάμα. Το μεγαλύτερο κομμάτι από το… κανονικό ΠΑΣΟΚ δεν στηρίζει τον Θεόφιλο Μιχαλάτο». Άφωνη έμεινε η κυρία… τάδε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και κλείνοντας ανέφερε: «Σας ευχαριστώ κύριε… τάδε για την ενημέρωση, θα το μεταφέρω εκεί που πρέπει. Προλάβαμε τα χειρότερα…». Τα ακουστικά έκλεισαν και η βόμβα δεν έσκασε στον Δήμο Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed