Πολλές και τρανταχτές είναι οι απουσίες του συνδυασμού του Αλέξανδρου Παρίση, ψηφοδέλτιο… χαμηλών πτήσεων, με υποψηφίους μικρής εκλογικής επιρροής

Επιτέλους, μετά από επτά μήνες αναμονής ο Αλέξανδρος Παρίσης μας έκανε τη χάρη σήμερα να ανακοινώσει τους πρώτους εκατό υποψηφίους που θα στελεχώσουν τον δημοτικό συνδυασμό του ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.
Ωστόσο, όσο και αν ψάξαμε δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε τους ανθρώπους εκείνους που τον είχαν οδηγήσει στις δύο εκλογικές του επιτυχίες το 2010 και το 2014, αλλά και στην οριακή ήττα του το 2019. Πρόσωπα σαν τον Διονύση Λυκούδη, τον Νίκο Μενάγια, τον Βαγγέλη Κεκκάτο, τον Διονύση Πολλάτο, τον Παναγιώτη Φιλλίπου και αρκετούς ακόμη. Βέβαια, απουσιάζουν οι… αποστάτες και… προσκυνημένοι στον Θεόφιλο Μιχαλάτο, Σπύρος Ματιάτος και Παναγής Βανδώρος, αλλά και όλη η ομάδα του Νίκου Ανουσάκη, στην οποία συναντάμε ονόματα όπως ο Νίκος Παπαδάτος, ο Γιώργος Τζωρτζάτος, ο Μάκης Παπαναστασάτος, ο Αντώνης Γεωργόπουλος, η Αθηνά Αυγουστάτου και πολλοί ακόμη. Αντίθετα, στο ψηφοδέλτιο Παρίση, πέραν των γνωστών Άγγελου Κωνσταντάκη και Ηλία Κουρκουμέλη, συναντάμε τον ηττημένο των εκλογών του Επιμελητηρίου, Σπύρο Γασπαρινάτο, που έχει αναλάβει και την μιντιακή προώθηση του συνδυασμού, αλλά και άτομα (τα περισσότερα) που δεν έχουν μεγάλη εκλογική επιρροή με ότι αυτό συνεπάγεται σε συλλογή ψήφων. Περιμένοντας και τους υπόλοιπους για την ολοκλήρωση του συνδυασμού, λαμβάνοντας υπόψη αυτά που βλέπουμε, τότε το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο μοιάζει πολύ χαμηλών πτήσεων και θα παλέψει αγκομαχώντας ακόμη και για την τρίτη θέση (κάποιοι τον δίνουν τέταρτο), αφού τόσο το ψηφοδέλτιο του Νίκου Ανουσάκη, αλλά και αυτό ακόμη του Αλέξανδρου Παντελειού (όπως ακούγεται) αναμένονται πολύ πιο ισχυρά. Η φιλόδοξη προσπάθεια του 83χρονου Αλέξανδρου Παρίση να επανέλθει στα πολιτικά πράγματα του τόπου μάλλον δεν θα ευδοκιμήσει.

Σημείωση: Υπάρχουν αποχρώσεις-ενδείξεις ότι κάποια από τα παραπάνω ονόματα τελικά δεν θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο όταν αυτό θα πάει στο Πρωτοδικείο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed