Μύρισαν δημοτικές εκλογές μαζί με την… τσίκνα, πολυπληθής παρουσία της παράταξης του Νίκου Ανουσάκη στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στα Φαρακλάτα

Ο Οκτώβριος πλησιάζει και πλέον οι μεγάλες παρατάξεις κάνουν αισθητή την παρουσία τους παντού και φυσικά τηρούν την παράδοση που θέλει τα πανηγύρια να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εκλογικής μάχης.
Επομένως δεν παραξένεψε κανένα που η παράταξη “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” είχε πολυπληθή εκπροσώπηση στο μεγάλο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στα Φαρακλάτα. Εκτός από τον επικεφαλής Νίκο Ανουσακη ήταν μαζί του τα στελέχη της παράταξης του Γιώργος Τζωρτζάτος, Γιώργος Καλιτσουνάκης, Παναγής Κωνσταντάτος, Κώστας Διακάτος, Μιχάλης Μαρκάτος, Μενέλαος Τουμασάτος, Νίκος Γαλιατσάτος Αντώνης Γεωργόπουλος, Κοσμάς Κατάνιας, Πέρυ Ξυδιά, Θεοδώρα Βαρδαραμάτου, Μαρίνα Μηνιάτη κ.α. Αντίθετα, από την δημοτική αρχή Μιχαλάτου υπήρξε μια υποεκπροσώπηση, καθώς κάποια στιγμή είδαμε τους Σπύρο Σαμούρη και Γιώργο Τσιλιμιδό και μέχρι εκεί. Επίσης κάπου πήρε το μάτι μας τον επικεφαλής της παράταξης “Κεφαλονιά Νησί για Όλους”, Αλέξανδρο Παντελειό. Βέβαια όσο μπαίνει ο Αύγουστος το θερμόμετρο θα ανεβαίνει και θα δούμε κι άλλες “πανηγυρομαχίες” αφού στο Δήμο Αργοστολίου σε αντίθεση με Ληξούρι και Σάμη τα αίματα είναι… αναμμένα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed