«Μαϊμουδιά» το χθεσινό δημοσίευμα για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρίας ΜRB, δεν ξέρουν τίποτα και χαρακτηρίζουν το δημοσίευμα ψευδέστατο

Αυτά που συμβαίνουν με την «παρεούλα» Παρίση δεν έχουν προηγούμενο. Βλέποντας ότι τους έχουν πάρει όλοι στο… ψιλό και ότι οι διαψεύσεις των υποτιθέμενων υποψηφίων του γέρο-Γνήσιου είχαν πάρει μορφή χιονοστιβάδας σκέφθηκαν να ρίξουν ένα «μαϊμού» δημοσίευμα για να θολώσουν τα νερά.
Τάχα το «ετοιμόρροπο» ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Παρίση σκίζει και ο γερο-Γνήσιος εκλέγεται Δήμαρχος με τα… μπούνια. Και φυσικά όλα θα ήταν πολύ ωραία και όλοι θα γέλαγαν με τα τερτίπια των απελπισμένων Άγγελου Κωνσταντάκη και Σπύρου Γασπαρινάτου, το πράγμα όμως περιπλέχθηκε όταν πολιτικοποιημένος συνδημότης μας πήρε επώνυμα τηλέφωνο στα κεντρικά γραφεία της ΜRB και ρώτησε με τα στοιχεία του (είναι στην διάθεση του site μας) αν επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ κι αυτοί του απάντησαν πως δεν ξέρουν τίποτα για το δημοσίευμα κι ότι είναι ψευδέστατο. Κατόπιν των παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι η προπαγάνδα πάει κι έρχεται κι ότι η απελπισία είναι κακός σύμβουλος, καθώς οδηγεί στην γελοιοποίηση.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed