Ομολογία σοκ από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, Γιάννη Φισφή, αν δεν έχεις πολιτικό μέσο να σου κανονίσει αεροδιακομιδή στην Κεφαλονιά πεθαίνεις στην ψάθα

Σε μια ομολογία σοκ προχώρησε μέσω δημόσιων δηλώσεών του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Γιάννης Φισφής, που ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως αν δεν έχεις πολιτικό μέσο για να μεριμνήσει για αεροδιακομιδή κινδυνεύεις να πεθάνεις στην Κεφαλονιά.
Αφορμή για αυτή του τη δήλωση ήταν η τοποθέτησή του σε ερώτηση που του έγινε για τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές. Ο κ. Φισφής αναφερόμενος στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου, Αλέξανδρο Παρίση ανέφερε τα εξής: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγωνία και τα τηλέφωνα που έκανε ο Αλέξανδρος όλα αυτά τα χρόνια για να έρθει γρήγορα μια αεροδιακομιδή να πάρει έναν συνάνθρωπο μας από την Κεφαλονιά σε νοσοκομείο του κέντρου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ». Εμμέσως πλην σαφώς στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα, όπως θέλουμε να λεγόμαστε, το 2023 αν δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη δεν γίνεσαι καλά ή στη χειρότερη πεθαίνεις. Στην Ελλάδα του 2023 στήνονται ψηφοδέλτια και ψηφίζονται άνθρωποι γιατί σήκωσαν μια ντακότα ή πήραν τηλέφωνο έναν γιατρό να κάνει τη δουλειά του. Στην Ελλάδα του 2023 κάποιοι στοιχηματίζουν στους αθώους συμπολίτες μας που έτυχε να έχουν ένα περιστατικό με την υγεία τους, για να γίνουν Δήμαρχοι, Βουλευτές, Υπουργοί ή ακόμη και το απλό, δημοτικοί σύμβουλοι. Αυτά τα θέματα δεν έχουν ξεπεραστεί στην Ευρώπη και την Αμερική εδώ και τουλάχιστον 100 χρόνια, αλλά και στα περισσότερα κράτη της Αφρικής που τα θεωρούμε υποδεέστερα. Μπορεί να ήταν γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ πώς πολιτεύονται κάποιοι, αλλά η δημόσια ομολογία του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου μας κατατάσσει στις αφρικανικές εκείνες χώρες, που ορισμένοι κάτοικοί τους ακόμη κάνουν επίκληση στα πνεύματα των προγόνων τους για να θεραπεύσουν μια ασθένεια. Ελλάς στο μεγαλείο σου, Κεφαλονιά στα καλύτερά σου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed