Σπυρονικόλας Σολωμός: «Με τον Νίκο Ανουσάκη προγραμματίζουμε έργα ουσίας για την περιοχή Ελειό-Πρόννους, πλακοστρώσεις, εξωραΐσεις και βελτιώσεις υποδομών»

Σύντομη, αλλά εποικοδομητική ήταν η συνάντηση και συζήτηση που είχαμε σήμερα το πρωί με τον πρώην Αντιδήμαρχο Κεφαλονιάς, Σπυρονικόλα Σολωμό και νυν στέλεχος και υποψήφιο σε Ελειό-Πρόννους με τον συνδυασμό του Νίκου Ανουσάκη.
Ο κ. Σολωμός, με λίγα λόγια μας ξεδίπλωσε τα σχέδια που έχουν με τον επικεφαλής της παράταξης Νίκο Ανουσάκη για την περιοχή του Ελειού-Πρόννων. Πιο συγκεκριμένα μας δήλωσε τα εξής: «Επεξεργαζόμαστε και είναι σε εξέλιξη, με προσθήκες και βελτιώσεις που θα προκύψουν από όλα τα στελέχη της παράταξης, ένα οργανωμένο πλάνο για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ζωής στην περιοχή μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε την αναμόρφωση της περιοχής στα Ράγια του Πόρου με πλακόστρωση και σύγχρονο ηλεκτροφωτισμό, κυκλοφοριακή μελέτη και τομές όπως π.χ. πεζοδρόμηση από κάποια ώρα και μετά του ιστορικού κέντρου του Πόρου. Αναμόρφωση του παραλιακού μετώπου της Σκάλας, εξωραϊσμός και ήπιος φωτισμός των λιμνών στην Αγία Ειρήνη, βελτίωση των υποδομών του γηπέδου Αγίας Ειρήνης, αποχέτευση Κατελειού, δρόμοι πυρασφάλειας σε όλο τον Ελειό-Πρόννους. Επίσης, τσιμεντοστρώσεις σε δημοτικές οδούς των χωριών της περιοχής του Ελειού. Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε, καθώς υπάρχει οργανωμένη πολιτική ομάδα με έμπειρα, αλλά και νεότερα στελέχη». Η αλήθεια είναι ότι ο Σπυρονικόλας Σολωμός ξέρει καλά την Τοπική Αυτοδιοίκηση ιδίως μετά την θητεία κι ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλονιάς, αλλά και ως Αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Ελειού-Πρόννων, οπότε η γνώμη του για τα έργα που πρέπει να γίνουν μετράει, αρκεί να γίνουν πραγματικότητα όλα όσα μας ανέφερε παραπάνω.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed