Για απαράδεκτη διαστρέβλωση των λεγόμενών του κάνει λόγο ο Ιωάννης Φισφής, ευχαριστήριο στον Παρίση και στο… βάθος εξώδικα για τους «διαστρεβλωτές»

Ύστερα από την απαράδεκτη διαστρέβλωση των λεγόμενων μου στο ραδιοσταθμό Ionian Galaxy, από την ιστοσελίδα efimeridakefalonia.gr, θέλω να σημειώσω τα εξής:
Την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση που οφείλουμε να δείχνουμε στο συνάνθρωπο μας, όπως κάνει ο Αλέξανδρος Παρίσης, κάποιοι παρερμήνευσαν ηθελημένα για να βλάψουν τον ίδιο, ως υποψήφιο Δήμαρχο Αργοστολίου και εμένα. Το ειλικρινές ενδιαφέρον του κ. Παρίση, σε όποιον συμπολίτη μας πάσχει, καμία σχέση δεν έχει με τη λειτουργία του συστήματος υγείας, την οποία οφείλουμε να αφήσουμε έξω από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις. Άλλωστε όπως γνωρίζουν όλοι τις διακομιδές, τις καθορίζει μόνο ο θεράπων γιατρός και το Συντονιστικό του ΕΚΑΒ, χωρίς καμία παρέμβαση, όπως ψευδέστατα ισχυρίζεται το δημοσίευμα. Μάλλον θα πρέπει να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ασχολήθηκαν με τα λεγόμενα μου αναδεικνύοντας έτσι, χωρίς να το θέλουν τον άνθρωπο Παρίση, παρά να στείλω εξώδικο για τα ψέματα που έγραψαν.

Ιωάννης Φισφής
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς-Ιθάκης
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με τον Αλέξανδρο Παρίση

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed