Zητάει και τα ρέστα ο Ιωάννης Φισφής, να μας πει που εμπλέκεται ο Αλέξανδρος Παρίσης στο σύστημα αεροδιακομιδών όπως υπονόησε ο ίδιος ξεφτιλίζοντας το σύστημα Υγείας

Δεν φτάνει που ξεφτίλισε το σύστημα Υγείας ο νοσοκομειακος γιατρός και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γιάννης Φισφής, δηλώνοντας πως η ταχύτητα των αεροδιακομιδών εξαρτιόταν από τα… τηλέφωνα του Δημάρχου Κεφαλονιάς τότε, Αλέξανδρου Παρίση.
Δεν φθάνει που ομολόγησε πως η χώρα είναι «Γιουνανιστάν» κι ότι σε θέματα ζωής ή θανάτου εμπλέκονται βλαχο-δήμαρχοι. Δεν φτάνει που εμμέσως πλην σαφώς άσκησε ελεεινή ψηφοθηρία για τον «ψόφιο» συνδυασμό γερο-Παρίση, υπονοώντας πως χρειάζεται τηλεφωνική παρέμβασή του για την επίσπευση της ταχύτητας των αεροδιακομιδών, έχει και το θράσος να απειλεί με εξώδικα πως… δήθεν διαστρεβλώσαμε τις δηλώσεις του! Για να μην κάνει τον κόπο του δηλώνουμε πως αύριο κιόλας θα κάνουμε αναφορά στον Εισαγγελέα ώστε να εξηγήσει αρμοδίως που και με ποιο τρόπο ακριβώς εμπλέκεται ο άνθρωπος Παρίσης στο σύστημα υγείας, με ποια ιδιότητα (του γιατρού; του νοσοκόμου; του καλού ανθρώπου;). Σε ποιους ακριβώς τηλεφωνούσε, σε ποιες περιπτώσεις είχε τηλεφωνική παρέμβαση ο «καλός άνθρωπος» Παρίσης οπότε κι αυτός τον θαύμασε. Πως συνδέονται όλα αυτά με τις δημοτικές εκλογές κ.ο.κ. Κακός σύμβουλος η αναίδεια και η αίσθηση πως ζούμε στον Μεσοπόλεμο και είναι ανεκτό κάποιοι παρωχημένοι παράγοντες να επαίρονται δημόσια πως… σώζουν ανθρώπους παρεμβαίνοντας σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως η ταχύτητα των αεροδιακομιδών. Ντροπή σας κύριε Φισφή, ντροπή και σε όλους όσους συντηρούν μια τέτοια άθλια παραφιλολογία και κοροϊδία πασχόντων ανθρώπων και των συγγενών τους. Η κοινωνία έχει ξυπνήσει και θα σας δώσει άμεσα ένα καλό μάθημα.
Υ.Γ. Δεν μας πτοούν τα εξώδικα, οι μηνύσεις και οι αγωγές που προέρχονται από τον Αλέξανδρο Παρίση ή τους συνεργάτες του. Τα έχουμε για… πρωινό!

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed