Σκοράρει και στα δύο ημίχρονα η Φενερμπαχτσέ

Η Φενέρμπαχτσε έκανε τη δουλειά της στο 1ο ματς με αντίπαλο τη Ζίμπρου και ουσιαστικά έχει κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό δε σημαίνει όμως πως στο παιχνίδι της Μολδαβίας δεν θα επιχειρήσει να φτάσει σε νέα επιτυχία.

Πολύ σοβαρή στην Πόλη, πέτυχε δύο γκολ στο 1ο ημίχρονο και άλλα τρία στην επανάληψη, έχοντας παράλληλα διαφορετικούς σκόρερ. Έχει δυναμώσει πάρα πολύ με τις προσθήκες που έκανε και η διαφορά φαίνεται από την πρώτη μέρα. Ο προπονητής Ισμαΐλ Καρτάλ πήρε τους πάντες (διαθέσιμους) στο ταξίδι για το Κισινάου, αν και λογικά θα προβεί σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Αυτό διότι θέλει να έχει φρέσκα πόδια στον 2ο προκριματικό γύρο, αλλά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (13/8, εντός με Γκαζιαντέπ). Όπως και να ‘χει είναι δύο ίσως και τρία σκαλιά ανώτερη της μολδαβικής ομάδας και μπορεί να κάνει τη δουλειά της. Άλλωστε, πέρα από το ψυχολογικό σκέλος, θέλει τη νίκη και για να δώσει πόντους στη χώρα, ώστε να μπορέσει να σκαρφαλώσει στην πρώτη δεκάδα (απειλεί τις Ελβετία και Αυστρία).

Από την άλλη, η γηπεδούχος Ζίμπρου αποδείχθηκε έρμαιο στις ορέξεις των «καναρινιών» στη Κωνσταντινούπολη και πλέον θα παραταχθεί απλά για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Άλλωστε, ο τεχνικός της Λιλιάν Ποπέσκου ανέφερε πως δεν συγκρίνονται οι δύο ομάδες, ενώ ζήτησε παράλληλα από τους παίκτες του να… ρουφήξουν ότι μπορούν από ακόμη μία μονομαχία με τόσους πολλούς «αστέρες» (Τάντιτς, Τζέκο και όχι μόνο). Στο βάθος υπάρχει και το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στη Μιλσάμι.

Βλέπουμε να έχουμε ίδιο σκηνικό, όπως πριν από μία εβδομάδα, με τη Φενέρ να στήνει ακόμη ένα πάρτι κόντρα σε ομάδα από τη Μολδαβία (3-0-0 το ρεκόρ). Δεν αξίζει το διπλό, ούτε το Over 2,5, οπότε πάμε για… χτίσιμο, ποντάροντας κυρίως στους Τούρκους.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed