Που πας κυρία μου, ξυπόλητη στην Πόλη;

Το χθεσινό fun bet της Φενερμπαχτσέ δεν έπιασε, με το 1ο ημίχρονο να κολλάει στο 0-0 και στην επανάληψη τα «καναρίνια» να στήνουν πάρτι (4-0). Πάμε στα σημερινά, στηρίζοντας και πάλι τουρκική ομάδα.

Η Γαλατάσαραϊ έκανε το λάθος (όχι και κανένα τραγικό βέβαια) στην έδρα της Ζαλγκίρις Βίλνιους, μένοντας στο 2-2, σπαταλώντας ουσιαστικά να δώσει περισσότερους βαθμούς στη χώρα της. Γιατί από άποψη πρόκρισης δεν τίθεται θέμα. Θα πρέπει να γυρίσει η… γη ανάποδα για να μείνει εκτός συνέχειας. Αυτό διότι είναι καλύτερη ομάδα, δεν θα ξανακάνει τα λάθη της προηγούμενης εβδομάδας και θα θελήσει να προσφέρει θέαμα στους «διψασμένους» οπαδούς της. Την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ετοιμάζει ο Οκάν Μπουρούκ (πλήρες ρεπορτάζ στην ανάλυση του αγώνα) και θεωρούμε πως από τα πρώτα κιόλας λεπτά να πιάσει από το… λαιμό την αντίπαλο (εξ ου και η επιλογή της Ενισχυμένης Απόδοσης*) και θα την… πνίξει στα καρέ της. Το έχει κάνει πολλάκις και μπορεί να το κάνει ξανά.

Η φιλοξενούμενη γνωρίζει πως την περιμένει πολύ δύσκολη βραδιά. Μάλιστα προέρχεται από εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα (2-1), από την πρωτοπόρο Πανεβέζις. Επιπλέον, ο κόουτς της Βλάντιμιρ Τσεμπούριν έχει δηλώσει πως οι παίκτες του το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να απολαύσουν το ματς, το γήπεδο, την ατμόσφαιρα. Ομάδα τέτοιου επιπέδου δεν θα βρεθεί πολλές φορές στο «καζάνι» της Γαλατάσαραϊ. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο σκόρερ της ισοφάρισης (στα… χασομέρια) την προηγούμενη εβδομάδα, Καζλάουσκας, είναι τιμωρημένος, συνεπώς δεν υπολογίζεται.

Τι να λέμε, όλα είναι υπέρ της «τσιμ μπομ», η οποία μπορεί να κάνει μία… χαψιά τη Ζαλγκίρις. Αυτό θέλουμε και εμείς, με ευρεία νίκη, αλλά και ανέπαφη εστία.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed