Ανδρέας Μαρκαντωνάτος: «Φίλε Γιάννη Λυκούδη με τι μούτρα ξαναζητάς αξιώματα όταν επί τέσσερα χρόνια άφησες τον Μιχαλάτο να… αλωνίζει στην Οικονομική Επιτροπή;»

Φίλε Γιάννη Λυκούδη σου αρέσει να παρουσιάζεσαι ως σοβαρός και αξιόπιστος πλην όμως υπάρχει ένα τεράστιο ερώτημα για την πορεία σου στα δημοτικά δρώμενα κατά την τελευταία τετραετία που ήσουν δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου.
Όπως ξέρεις το πλέον κρίσιμο όργανο του Δήμου,στο οποίο λαμβάνονται όλες οι σημαντικές οικονομικά αποφάσεις είναι η Οικονομική Επιτροπή, στην οποία ήσουν μέλος ως εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης για να ελέγχεις υποτίθεται τον ολιγάρχη Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο. Πες μας λοιπόν για ποιο λόγο το 2022 από τις 65 συνεδριάσεις πήγες σε καμιά δεκαριά (στις οποίες είτε ψήφιζες θετικά είτε “παρών”) ενώ το 2023 δεν πάτησες το πόδι σου ούτε μία από τις 41 συνεδριάσεις; Έτσι αντιλαμβάνεσαι το θεσμικό σου ρόλο; Με τι μούτρα ξαναζητάς αξιώματα όταν αδιαφόρησες για τα καθήκοντα σου; Το θεωρείς ηθικό αυτό που έκανες; Τα ερωτήματα δεν είναι ρητορικά. Θέλουν απάντηση.

Ανδρέας Μαρκαντωνάτος
τ. Αναπληρωτής Δημάρχου
Στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed