Ο άνθρωπος που άνοιγε κεφάλια με την ντουντούκα, ο δις προδότης του ΠΑΣΟΚ, ο υβριστής του Αντώνη Τρίτση, Νικόλας Βαλλιανάτος, υποψήφιος ξανά με τον Θεόφιλο

Την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Αργοστολίου, Θεόφιλου Μιχαλάτου ανακοίνωσε «εν χορδαίς και οργάνοις» ο Νικόλας Βαλιανάτος, που επιθυμεί να σώσει τον τόπο για πολλοστή φορά στην πλούσια πολιτική του καριέρα.
Μια καριέρα που θα την… ζήλευαν πολλοί, αφού κατάφερε να επιπλεύσει μέσα από πολλές… δυσκολίες από το 1977 και μετά. Είναι ο άνθρωπος που χτυπούσε ανελέητα συμπολίτη μας στο κεφάλι με την ντουντούκα στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου. Είναι αυτός που εξύβρισε ανελέητα τον Αντώνη Τρίτση, που μέχρι τον θανατό του δεν ήθελε να τον δει ούτε ζωγραφιστό. Είναι αυτός που πρόδωσε δύο φορές το κόμμα που τον ανέδειξε, το ΠΑΣΟΚ. Μία το 1989 που έφυγε νύχτα για να ενταχθεί στον τότε Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου για να επιστρέψει λίγο καιρό αργότερα όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου ετοιμαζόταν να κερδίσει τις εκλογές του 1993. Είναι αυτός που κατασυκοφάντησε τον Γεράσιμο Αρσένη την περίοδο που διεκδικούσε από τον Κώστα Σημίτη την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ήταν αυτός που χόρευε στην πλατεία Βαλλιάνου για την νίκη Σημίτη. Είναι αυτός που το 2011 έφυγε για δεύτερη φορά από το ΠΑΣΟΚ, αφού ο Γιώργος Παπανδρέου δεν του άρεσε και εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυτός που παράτησε τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο στις Περιφερειακές του 2019 (βλέποντας την ήττα να έρχεται) και εντάχθηκε στον συνδυασμό του Θεόφιλου Μιχαλάτου, αφού οσφρύστηκε… νέο αίμα. Είναι αυτός που στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές κυριολεκτικά μόχθησε για να επανεκλεγεί ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Παναγής Καππάτος. Είναι αυτός που πήγαινε στο Αστυνομικό Τμήμα Αργοστολίου για να κάνει μήνυση όταν καταλάβαμε τον σκοτεινό ρόλο του στις πρόσφατες εκλογές. Για τους παλαιότερους είναι αυτός που στις εσωκομματικές εκδηλώσεις και μαζώξεις του ΠΑΣΟΚ τις δεκαετίες του 1980, του 1990 και του 2000 πάντα έσπερνε την διχόνοια με τις τοποθετήσεις του. Είναι αυτός που μας μιλάει σήμερα για… όραμα στον Δήμο Αργοστολίου! Δοξάστε τον και ψηφίστε τον, έχει πολλά να προσφέρει ακόμη στην τοπική μας κοινωνία.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed