Πανελλαδικός θρίαμβος για τα δελφίνια του Ποσειδώνα, 22 μετάλλια στην πισίνα (1 χρυσό, 15 ασημένια και 6 χάλκινα) και 6 μετάλλια στην ανοικτή θάλασσα (3 ασημένια, 3 χάλκινα)

Ολοκληρώθηκαν οι κορυφαίες εγχώριες διοργανώσεις ΤΚ, όπου συμμετείχαν τα Δελφίνια μας πραγματοποιώντας για μια ακόμα φορά εξαιρετική εμφάνιση παρά το μικρό χρονικό διάστημα που προπονούνται λόγω κλειστού κολυμβητηρίου.
Κατέκτησαν στη πισίνα συνολικά 22 μετάλλια, 1 χρυσό, 15 ασημένια και 6 χάλκινα, ενώ υπήρχαν και πολλά καλά πλασαρίσματα σε όλες τις κατηγορίες στις 8αδες των αγωνισμάτων, όπου έφεραν το σωματείο μας στη Γενική Βαθμολογία στην 7η Πανελλήνια Θέση. Η αγωνιστική δράση του συλλόγου μας συνεχίστηκε με τη συμμετοχή 12 αθλητών μας στην Ανοιχτή Θάλασσα στην παραλία Αρετσού στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με συγκομιδή 6 μεταλλίων 3 ασημένια & 3 χάλκινα και πλασαρίσματα στις 8αδες των αγωνισμάτων με αποτέλεσμα την κατάκτηση στη Γενική Βαθμολογία Κατηγοριών την 2η Πανελλήνια θέση. Θέλουμε να συγχαρούμε τον προπονητή μας Μυρίλλο Ανδρέα γιατί πάρα τις αντίξοες και ιδιαίτερες συνθήκες της φετινής αθλητικής χρονιάς στήριξε τους αθλητές του, δεν εγκατέλειψαν παρέμειναν στον χώρο και αγωνίστηκαν. Τους αθλητές μας που πίστεψαν ότι μπορούν και συνέχισαν αγωνιζόμενοι για το καλύτερο αλλά και τους γονείς τους που ήταν όλο το καιρό δίπλα τους αφιερώνοντας χρόνο κ χρήμα για να καταφέρουν να αγωνιστούν τα παιδιά τους. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΔHΜΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ για την οικονομική ενίσχυση κατά τη διάρκεια όλης της χρονιά σε όλους τους αθλητές μας και βέβαια τους Χορηγούς μας ΙΟΝΙΟΝ Π Ν.Ε, ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΑPOLLONION ASTERIAS RESORT HOTEL ,LA STELLINA BEAUTY , EXPRESS MARKET ARGOSTOLI, LEVANTE FERRIES αλλά και τον οδηγό μας Ηλία Κουρκουμέλη που ναι εκεί πάντα για μας, διαθέσιμος, ακούραστος και πάνω απ όλα άνθρωπος, να κάνει όσα επιπλέον δρομολόγια χρειαστούν χωρίς να σκέφτεται το κόστος αλλά τις καλύτερες συνθήκες για τους αθλητές μας.

Εκ του Δ.Σ. του «Ποσειδώνα»

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed