Σπύρος Ράνος: «Γιατί η παράταξη “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” είναι μονόδρομος στην κάλπη για κάθε πολιτικοποιημένο Δημότη του Αργοστολίου»

Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές οι οποίες θα διενεργηθούν τον Οκτώβριο 2023, καλούμαστε να επιλέξουμε την Δημοτική Αρχή η οποία θα μας εκπροσωπήσει την επόμενη πενταετία.
Η παράταξη «ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ», με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη, αποτελεί τη μόνη λύση για να δοθεί διέξοδο στα σημερινά μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας.
Διότι, ο επικεφαλής της είναι ένας άνθρωπος ακέραιος, ηθικός χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα έχει τις πόρτες του Δημαρχείου ανοικτές για τον κάθε Δημότη. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος είναι προσβάσιμος κάθε ώρα και στιγμή και ακούει τις ανησυχίες του κάθε συμπολίτη μας.
Διότι, ήταν η μόνη παράταξη η οποία άσκησε πραγματική και γόνιμη αντιπολίτευση στη Δημοτική Αρχή, όταν όλες οι άλλες ήταν είτε απούσες είτε εκδήλωναν εντελώς ασθενικά και αναιμικά την όποια διαφωνία τους.
Διότι, είναι η μόνη παράταξη η οποία, τουλάχιστον προ έτους, έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα της για τη Διοίκηση του Δήμου, όταν οι υπόλοιπες παρατάξεις ακόμα και σήμερα δεν το έχουν κάνει.
Διότι, είναι η μόνη η οποία θα στηρίξει έμπρακτα τον Τουρισμό για να μην ξαναζήσουμε τα φετινά τραγικά γεγονότα, όπως ενδεικτικά φυγή αεροπορικών εταιριών, ανοργάνωτες παραλίες Ιούλιο μήνα, όπως στον Πλατύ Γυαλό, το κόσμημα του Δήμου μας κλπ.
Διότι, είναι η μόνη η οποία έχει προτείνει ρηξικέλευθες προτάσεις για τον Πολιτισμό και την Παιδεία, όπως η δημιουργία Μουσικού Σχολείου, ώστε ο Δήμος μας να αποκαταστήσει την αίγλη του παρελθόντος και να σταματήσει να είναι ουραγός.
Διότι, είναι η μόνη παράταξη η οποία αποτελείται από νέα, αλλά και έμπειρα στελέχη, τα οποία έχουν όραμα και όρεξη για Έργα και μπορούν να διαχειριστούν τις προκλήσεις του μέλλοντος, όταν η νυν Δημοτική Αρχή παρουσιάζει μηδενικό έργο και αποτελείται κυρίως από άτομα τα οποία διοικούν τον Τόπο μας από το λυκαυγές του Σοσιαλισμού, ήτοι από το μακρυνό 1981. Ό,τι ήταν να προσφέρουν το προσέφεραν ! Η δε πάλαι ποτέ «Ισχυρή Κεφαλονιά» είναι γερασμένη και παρηκμασμένη, έχοντας ολοκληρώσει τον ιστορικό της κύκλο με την ήττα της στις προηγούμενες εκλογές.

Σπύρος Ράνος
Δικηγόρος Αθηνών – Δημότης Αργοστολίου
Στέλεχος της παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed