Παναγιώτης Ιγγλέσης: «Ο σανός προσφέρεται ατελείωτος από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, τον Διονύση Μινέτο και τον Νικόλα Βαλλιανάτο, η κατάχρηση εξουσίας και τα… κότσια»

Ευτυχώς που η πλειονότητα των δημοτικών συμβούλων της παρούσας δημοτικής αρχής “σιωπούν”, οπότε εκτίθενται επικοινωνιακά κυρίως ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Έργων και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αργοστολίου.
Όσον αφορά τον Δήμαρχο, δεν πείθει, αν υπήρχε δημοσκόπηση για τον καταλληλότερο Δήμαρχο στο Αργοστόλι ζήτημα αν άγγιζε το ποσοστό του 10%. Όσον αφορά τον Αντιδήμαρχο, μέλημά του και κατά νόμο είναι η κατάρτιση και η εκτέλεση του επιχειρησιακού προγράμματος. Καταρτίζει και εισηγείται το ετήσιο Τεχνικό πρόγραμμα (πρόγραμμα δράσης). Αντί αυτών ρίχνει πυροτεχνήματα του τύπου… δημαρχιακό Μέγαρο, Μουσείο Σκλάβου (ένα βατερλό που δεν έχουν λογοδοτήσει οι υπεύθυνοι), οι περίφημοι χώροι στάθμευσης, ο εκσυγχρονισμός της παραλιακής δημοτικής αγοράς και τώρα έχουμε το “παραμύθι” του Θαλασσόμυλου. Ο σανός ατελείωτος… Και τελειώνω με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Αυτός τρέφεται με την δημοσιότητα. Μας λέει μάλιστα ότι ασχολείται με τα κοινά από το 1977, μπράβο του. Τώρα το έχει ρίξει με φιλοσοφικά αποφθέγματα του τύπου “η κριτική είναι πολλά λόγια, η αυτοκριτική θέλει πολλά κότσια”. Εγώ θα προτιμούσα να μας λέει πως να αποφεύγεται η κατάχρηση εξουσίας της κάθε Δημοτικής Αρχής και θα του πω ότι στην πραγματική δημοκρατία η ευθύνη βρίσκεται σε όλη την κοινότητα και όχι μόνο σε αυτούς που έχουν εκλεγεί ή διοριστεί για να ασκούν εξουσία. Πιο απλά: Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ. Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΓΓΛΕΣΗΣ
Στέλεχος της δημοτικής παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed