Συνεχίζεται η «κωμωδία» στο στρατόπεδο του γερο-Γνήσιου, νομίζει πως θα ξαναεκλεγεί Δήμαρχος στα 84 του χρόνια, μετά την ήττα του 2019, σπάζοντας το ρεκόρ γκίνες

Η «σοβαρότητα» και η σοβαροφάνεια που δείχνει ο Αλέξανδρος Παρίσης και οι παρατρεχάμενοί του τις τελευταίες ημέρες έχει χτυπήσει κόκκινο. Γελούν ακόμη και οι κινεζικές πλάκες της πλατείας Βαλλιάνου με τα καμώματά τους.
Ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς, μαζί με το… επιτελείο του, έχει ξεκινήσει έναν αγώνα προκειμένου να στρατολογήσει ανθρώπους για να μπουν στο ψηφοδέλτιό του και να το συμπληρώσουν, διότι ενδέχεται ο κίνδυνος να μην ξεπεράσει ποτέ τους 120 για να φτιάξει ψηφοδέλτιο (290 ο αριθμός). Στην εκστρατεία αυτή ο γερο-Γνήσιος έχει βάλει το… καλό του πουκάμισο και τρέχει από πανηγύρι σε πανηγύρι προσπαθώντας να πείσει ότι είναι ακόμη μάχιμος. Έχει βάλει μπροστά και άλλα μέσα, αυτά που χρησιμοποιούσε πριν από μισό αιώνα, να φωτογραφίζεται δηλαδή με κοριτσόπουλα για να δείξει ότι… αντέχει ακόμη και τώρα στα 84 του χρόνια. Οι επιτελείς του, Άγγελος Κωνσταντάκης και Σπύρος Γασπαρινάτος, συνδράμουν όπως μπορούν. Ο μεν πρώτος με το χαμόγελο και τα «παχιά» λόγια χωρίς ουσία, ο δε δεύτερος με τα κείμενα που γράφει προκειμένου να… συγκινήσει τους ψηφοφόρους. Και όλα αυτά γίνονται μήπως καταφέρουν να συγκεντρώσουν ένα ποσοστό τέτοιο, που να τους κάνει συνομιλητές του Θεόφιλου Μιχαλάτου και να παζαρέψουν θέσεις και αξιώματα στη νέα δημοτική περίοδο. Στην Ελλάδα μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει υπερήλικας υποψήφιος να έχει χάσει ήδη έναν Δήμο και να επανέρχεται τέσσερα χρόνια αργότερα για να τον ξανακερδίσει. Αυτό προσπαθεί ο 84χρονος Παρίσης συνεπικουρούμενος από τον «ίματζ μέικερ» του και το «Γραφείο Τύπου» του. Η γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο, γελούν ακόμη και οι κινέζικες πλάκες της πλατείας Βαλλιάνου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed