Ηγετική εμφάνιση του Νίκου Ανουσάκη στα Βαλσαμάτα, με σχεδόν πλήρη… αποστολή εμφανίστηκε στην γιορτή της Ρομπόλας ο υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου

Σε μια από τις μεγαλύτερες εξορμήσεις του προς την… ύπαιθρο του Δήμου Αργοστολίου προχώρησε χθες το βράδυ ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» και υποψήφιος Δήμαρχος, Νίκος Ανουσάκης.
Παρά το γεγονός ότι η επίσκεψη στα Βαλσαμάτα, που είχε χαρακτηριστεί εξ αρχή «εχθρικό εκλογικό έδαφος», εν τούτοις αυτό δεν φάνηκε κατά την παραμονή του στο χώρο της γιορτής. Πολλοί ήταν εκείνοι που τον χαιρέτησαν και του… υποσχέθηκαν να τον ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές. Παράλληλα, άκουσε πολλά παράπονα από τους ντόπιους, αλλά και επισκέπτες της γιορτής αναφορικά με τα έργα και ημέρες των Μιχαλάτου-Ματιάτου στα Ομαλά. Ο κ. Ανουσάκης αποχώρησε σχετικά νωρίς όταν έμαθε ότι έχει ξεσπάσει φωτιά στην Αγία Ειρήνη και μάλιστα ο πρώην Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων και νυν στέλεχος της παράταξης Ανουσάκη, Σπυρονικόλας Σολωμός, αποχώρησε πρώτος προς την Αγία Ειρήνη. Κατά την έξοδό του ο Νίκος Ανουσάκης μας έκανε την παρακάτω δήλωση: «Είναι σίγουρο πως η τοπική κοινωνία σ αυτή την φάση θα αποδοκιμάσει τις ιδιότυπες βαρωνίες που τείνουν να ποδηγετούν το νησί μας και θα επιλέξει να δώσει τα ηνία του μητροπολιτικού Δήμου Αργοστολίου σε μέσους κανονικούς ανθρώπους με όραμα και διάθεση για σημαντικό κι ουσιαστικό έργο. Το μέλλον ξεκίνησε». Τον Νίκο Ανουσάκη συνόδευσαν στα Βαλσαμάτα τα μέλη του συνδυασμού του, Σπυρονικόλας Σολωμός, Παναγής Κωνσταντάτος, Κώστας Διακάτος, Νίκος Γαλιατσάτος, Μαρίνος Καλογηράς, Τάκης Νιφοράτος, Φλωρεντία Ράνου, Θεοδώρα Βαρδαραμάτου, Χαράλαμπος Νικάτος, Μαρίνα Μηνιάτη και η Κατερίνα Λουκάτου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed