Ξεκίνησε η ανάδειξη του έργου του Θεόφιλου στα social, κρύος ιδρώτας έχει πιάσει τον Μαρκ Ζούκενμπεργκ, αφού αναμένεται το facebook να… γονατίσει από τα «κλικς»

Την ίδια ώρα στην άλλη άκρη του πλανήτη, κάπου στην Αμερική, ο ίδιος ο Μαρκ Ζούκενμπεργκ συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο των μετόχων της εταιρίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτή η… απειλή. Τόσο ο ιδιοκτήτης του facebook όσο και άλλοι ιδιοκτήτες αυτών των Μέσων, έχουν θορυβηθεί μετά τις… απειλές για την προβολή του έργου του νυν Δημάρχου Αργοστολίου. Μάλιστα, από την «αιματοχυσία» που προβλέπεται να γίνει, έχουν παραγγείλει οκτώ τόνους πριονίδι από τα Ομαλά και πολλά φορτία σανό από τα Διλινάτα. Το πριονίδι για να μην γλιστρά ο κόσμος στα αίματα και τον σανό για να ταΐσουν όσο μπορούν περισσότερο κόσμο. Όπως λέει το ρεπορτάζ παρουσιαστές των έργων, πέρα από τον ίδιο τον Δήμαρχο θα είναι ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Διονύσης Μινέτος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σπύρος Σαμούρης, ο Αντιδήμαρχος Ομαλών Σπύρος Ματιάτος, ενώ ως… τσόντα θα βγαίνει που και που και ο πρόεδρος των Διλινάτων, Τάσος Τζωρτζάτος. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον αυτή την παρουσίαση. Θα είμαστε όλη την ημέρα κολλημένοι στο facebook, στο Instagram και φυσικά στην ναυαρχίδα των ΜΜΕ του Δημάρχου. Μέσα στα πολλά που θα δούμε να παρουσιάζουν δεν πρέπει να ξεχάσουν:
-Τα λύματα που τρέχουν στην μέση του δρόμου και δίπλα από τις ταβέρνες στον Κατελειό.
– Το Μουσείο του Γεράσιμου Σκλάβου.
– Την κατάσταση στις βομβαρδισμένες οδούς Βεργωτή, Σουηδίας και όλα τα περιφερειακά δρομάκια στις γειτονιές του Αργοστολίου.
– Τους τόνους των σκουπιδιών στην παραλία του Μακρύ Γιαλού (θέση σκαλάκια).
-Τις δημοτικές-κοινοτικές τουαλέτες των Διλινάτων στην πλατεία του χωριού.
– Καλό θα ήταν να μας δείξουν και κάποια βίντεο από την φόρτωση χύμα στόκου στο λιμάνι με έξι μποφόρ και τρία κρουαζιερόπλοια, αλλά και τους… ευτυχισμένους οδηγούς, πεζούς και άτομα με ειδικές ανάγκες που κυκλοφορούν στην πρωτεύουσα.
Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία μήπως έχουμε ξεχάσει και κάτι άλλο…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed