Θεόδωρος Γαλιατσάτος και Γιάννης Τρεπεκλής έδωσαν ραντεβού στον Β γύρο των περιφερειακών εκλογών αφήνοντας την Ρόδη Κράτσα… μετεξεταστέα

Το είχε η μέρα σήμερα, να μαζευτούν στο πανηγύρι του Αγίου Γερασίμου όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές εξαιρουμένης της Λαϊκής Συσπείρωσης, αφού το σύνολο σχεδόν των στελεχών της πιστεύει σε… άλλο Θεό.
Αναφορικά με τα τρία μεγαλύτερα περιφερειακά ψηφοδέλτια στο ρεπορτάζ που κάναμε, σύμφωνα με αυτά που είδαμε και κρυφα-ακούσαμε, ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος και ο Γιάννης Τρεπεκλής φαίνεται να κλείνουν το ραντεβού τους για τον Β γύρο των εκλογών αφήνοντας την Ρόδη Κράτσα πιο πίσω. Οι δύο πρώτοι παρουσιάστηκαν με μεγάλη ομάδα γύρω τους, αλλά βρήκαν στον Άγιο και αρκετούς υποστηρικτές. Αντίθετα, η Ρόδη Κράτσα, πέρα του Αντιπεριφερειάρχη, Σταύρου Τραυλού, που δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος υστερούσε σε παρουσία. Ο Λευτέρης Στελλάτος, η Γιάννα Κουλουμπή και ο Νίκος Μοντεσάντος που θα ανακοινωθεί επίσημα από ώρα σε ώρα δεν κατάφεραν να μεταφέρουν την εικόνα ενός ψηφοδελτίου που είναι μπροστά και δεν… βλέπει τους αντιπάλους του.
Ακόμη και ο υποψήφιος Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης προσπαθούσε να πει στην κα Κράτσα ότι αυτές οι εκλογές είναι τελειωμένη υπόθεση γι΄ αυτήν, με την Περιφερειάρχη να μην θέλει να πιστέψει αυτό που γινόταν σήμερα γύρω της. Έβλεπε τον Σταύρο Τραυλό να της κουνά μαντήλι, τον Σωτήρη Κουρή να… καμαρώνει δίπλα στον Γιάννη Τρεπεκλή και τον Γιάννη Λυκούδη να φωτογραφίζεται με τον Αλέξανδρο Παρίση έχοντας κάνει πίσω πριν από λίγες ημέρες από το ψηφοδέλτιο της κας Κράτσα. Στην άλλη πλευρά, ο μεν Γαλιατσάτος είχε δίπλα του τον Σπύρο Γαλιατσάτο, την Διονυσία Πολλάτου, τον Σπύρο Αποστολάτο, αλλά και τον Νικόλα Φαραντούρη, ο δεν Τρεπεκλής είχε υπό τις… φτερούγες του τον Βασίλη Ρουχωτά, τον Σωτήρη Κουρή, την Άτζελα Λουκέρη, ακόμη και την Βικτώρια Αλεξανδράτου. Δεν ξέρω αν από τα πανηγύρια μπορεί κάποιος να βγάλει εκλογική άκρη, αλλά στα μάτια τους φαίνονταν ότι Γαλιατσάτος και Τρεπεκλής δίνουν ραντεβού στον Β γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed