Αλέξανδρος Παρίσης: «Κύριε Μιχαλάτε είναι αλήθεια ότι το πυροσβεστικό όχημα του Πόρου την ώρα της φωτιάς στην Αγία Ειρήνη τροφοδοτούσε με νερό σκάφη αναψυχής;»

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους, αλλά δεν μπορώ, έστω και λίγο καθυστερημένα λόγω των εορτών να μην θέσω κάποια ερωτήματα σχετικά με την πυρκαγιά στην Αγία Ειρήνη.
Κύριε δήμαρχε, είναι αλήθεια ότι το πυροσβεστικό όχημα που εδρεύει στον Πόρο – προσφορά ιδιωτικής εταιρείας- δεν μετείχε της προσπάθειας της Πυροσβεστικής στην κατάσβεση της φωτιάς στην Αγία Ειρήνη; Απαντήστε μας που βρισκόταν το πυροσβεστικό όχημα τη βραδιά της μεγάλης φωτιάς; Είναι αλήθεια, όπως γράφτηκε και δεν διαψεύστηκε, πως ο πρόεδρος του Πόρου το χρησιμοποιεί ως υδροφόρα για μεταφορά νερού σε σκάφη αναψυχής; Το θέμα αυτό είναι μεγάλο και κρίσιμο για την κοινωνία μας που το καλοκαίρι πλήττεται από καταστροφικές πυρκαγιές, αλλά και για τη διαφάνεια στη χρήση ή και κατάχρηση περιουσιακών στοιχείων του δήμου μας. Περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια και ο κ. εισαγγελέας αν χρειαστεί θα έχει την ευκαιρία να διερευνήσει την υπόθεση.

Αλέξανδρος Παρίσης
υπ. Δήμαρχος Αργοστολίου
Ισχυρή Κεφαλονιά

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed