Βγήκαν τα μεγάλα… πιστόλια στον Άγιο Γεράσιμο, μια ανάσα ο Νίκος Ανουσάκης και ο Αλέξανδρος Παρίσης, με τους «καουμπόιδες» Γιώργο Τζωρτζάτο και Γιάννη Λυκούδη

Τι δεν είδαν τα μάτια μας στους χθεσινούς εορτασμούς στον Άγιο Γεράσιμο! Μετά την απαξίωση προς τον Θεόφιλο Μιχαλάτο και τον σερίφη του, Σπύρο Σαμούρη, είχαμε δίπλα-δίπλα τα μεγάλα πιστόλια Ανουσάκη και Παρίση, με τους «καουμπόιδές» τους.
Οι παρατάξεις «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» και η «Ισχυρή Κεφαλονιά» έδωσαν τον υπέρ πάντων αγώνα προκειμένου να κερδίσουν έστω μερικά εκατοστά στις θέσεις των επισήμων, έστω μια φωτογραφία παραπάνω από τους φωτογράφους. Το… γλέντι συνεχίστηκε αργότερα τόσο στην Λιτανεία όσο και την στιγμή του κεράσματος στο Αρχονταρίκι του Αγίου. Εκεί έλαβαν μέρος όλες οι δυνάμεις, αφού και οι δύο συνδυασμοί παρουσιάστηκαν πολύ δυνατοί. Οι χαιρετούρες έδιναν και έπαιρναν, ωστόσο ούτε βλέμμα δεν αντάλλαξαν τα πάλαι ποτέ αδέλφια του συνδυασμού που διεκδίκησε την δημαρχία το 2019. Ο γνωστός Αλέξανδρος Παρίσης με τις σόκιν ιστορίες του και ο απαλλαγμένος από το άγχος Νίκος Ανουσάκης, που εξέπεμπε μια σοβαρότητα που ομολογουμένως δεν είχαμε συνηθίσει. Δύσκολο να πούμε ποιος βγήκε νικητής, το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο συνδυασμοί θα προσπαθήσουν να ρίξουν τον Θεόφιλο Μιχαλάτο από τον θώκο του, με τον τρόπο του ο καθένας. Ο Παρίσης με επιστολές… διαμαρτυρίας και ο Ανουσάκης με μαχητική αντιπολίτευση στον δρόμο. Παρά το γεγονός ότι Άγγελος Κωνσταντάκης, Γιάννης Λυκούδης, Διονύσης Κατσούρης, Αριστοτέλης Μπατιστάτος και Γιάννης Φισφής από τη μία και Γιώργος Τζωρτζάτος, Νίκος Γαλιατσάτος, Γιώργος Καλιτσουνάκης, Νίκος Ζαχαρούς και Νίκος Χατζηγεωργίου από την άλλη ήθελαν να αλληλοευχηθούν «Χρόνια Πολλά», οι επικεφαλής τους δεν τους άφησαν να ανταλλάξουν ούτε μια ματιά. «Σκληρός πόλεμος ο εμφύλιος», έλεγαν οι πρώτοι διδάξαντες Αρχαίοι Έλληνες, ωστόσο ο νικητής του εμφυλίου πάντα κατατρόπωνε» τους… βαρβάρους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed