Ανδρέας Μαρκαντωνάτος: «Δήμαρχε, μάζεψες δίπλα σου εδώ και τέσσερα χρόνια πολιτικούς σκελετούς, που κάτι τέτοιους μαζί τους κρύβαμε στο τρίτο υπόγειο το 2006»

Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά ότι είστε η Δημοτική Αρχή Εξολοθρευτής του τουρισμού. Εξολοθρευτής της οικονομίας του Αργοστολίου και της Κεφαλονιάς. Μόνο για σήμερα τουλάχιστον, 18-08-2023 κάνατε ζημιά κατά 1.000.000 ευρώ.
Διαλύσατε την ψυχική υγεία όλων μας τα τελευταία χρόνια. Ειλικρινά Δήμαρχε, δεν μπορώ να καταλάβω τι και γιατί μάζεψες δίπλα σου πριν τέσσερα χρόνια πολιτικούς (σκελετούς) που και οι πέτρες είναι πιο ικανές από δαύτους. Γιατί πέταξες στα σκουπίδια ανθρώπους που βρέθηκαν πολιτικά στο δρόμο σου και σήμερα θα είχαν 5 με 6 μέτρα πιο ψιλά το νησί μας; Κάθεσαι περήφανος δίπλα τους, ενώ έχουν φέρει δεκάδες τέτοιες μαύρες μέρες στο νησί, που θα έπρεπε να είχες ζητήσει κατά επανάληψη συγνώμη και να τους έχεις διώξει από τις θέσεις που τους έδωσες και να τους είχες διαγράψει. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ, τέτοιους ανθρώπους πριν 17 χρόνια, το 2006 που συνεργάστηκα μαζί σου στα κοινά τους κρύβαμε στο τρίτο υπόγειο. Και τώρα είσαι περήφανος δίπλα τους, ειλικρινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Συγνώμη γιατί λέω την σκέψη μου δημόσια, το ξέρω ότι μπροστά σου είμαι ένα σκουπίδι που μπορείς να με λιώσεις σε όποια γωνία θέλεις. Όμως, η οικονομική καταστροφή που δημιουργούν όλοι σου οι Αντιδήμαρχοι δεν μας αφήνουν ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ύπαρξης άρα πρέπει να πολεμήσουμε μέχρι εσχάτων για τα παιδιά μας! Ενώ οι σικέ καυγάδες με τους μυστικούς πράκτορες που έχεις μέσα στο… σουρωτήρι της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» είναι γελοίο για συζήτηση!

Ανδρέας Μαρκαντωνάτος
τ. Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ.τ.λ.
Στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed