Έτοιμοι για την μεγάλη μάχη του Οκτωβρίου ο Νίκος Ανουσάκης και ο Νίκος Παπαδάτος στην παράταξη «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον», βάζουν τις τελευταίες πινελιές

Μόλις 12 ημέρες απέμειναν για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια των δημοτικών και περιφερειακών συνδυασμών και όλοι οι εμπλεκόμενοι με τις εκλογές κυριολεκτικά έχουν πάρει… φωτιά, προκειμένου να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο δυνατοί.
Στην πρωινή μας βόλτα σήμερα εντοπίσαμε τους Νίκο Ανουσάκη και Νίκο Παπαδάτο να τα λένε, αναφορικά με τις τελευταίες πινελιές που πρέπει να προσθέσουν στην παράταξη «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον». Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους το στοίχημα αυτών των εκλογών είναι η επιστροφή της πολιτικής και της πολιτικοποίησης των πολιτών του Δήμου Αργοστολίου στα κοινά του τόπου και βέβαια να αναδειχθούν οι βασικοί πυλώνες της δημοκρατίας, όπως η διαφάνεια και η αξιοκρατία, πράγματα που έχουν λείψει τα τελευταία χρόνια. Μαζί με τον επικεφαλής της παράταξης δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς και ο Νίκος Παπαδάτος, ένας άνθρωπος που κρατά πάντα το μέτρο και τις ισορροπίες στις κινήσεις του Νίκου Ανουσάκη, που ως γνωστόν είναι πιο… σκληροπυρηνικός. Στην δύσκολη εκλογική μάχη που έρχεται ο Νίκος Παπαδάτος έχει αναλάβει τις πολύ λεπτές και επικίνδυνες αποστολές που κρατούν ισορροπίες. Θα δώσει την δική του προσωπική μάχη στην Δ.Ε. Αργοστολίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξεχνάει τον τόπο καταγωγής του, Ελειός-Πρόννοι, περιοχή την οποία υπηρέτησε ως Αντιδήμαρχος και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Κανένας από τους δύο δεν θέλησε να κάνει μια δήλωση, ωστόσο αμφότεροι μίλησαν για αλλαγή στον Δήμο Αργοστολίου και επικράτηση της κανονικότητας κόντρα στα οικονομικά και άλλου είδους συμφέροντα που εκφράζει η νυν δημοτική αρχή του ολιγάρχη, όπως τον αποκάλεσαν, Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed