Κόντρα στα προγνωστικά με Over και νίκη του Τορόντο

Οι Blue Jays έχουν επιμέρους ρεκόρ 2-2 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, αλλά έχουν κερδίσει πέντε από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια στα οποία έχουν αγωνιστεί εκτός έδρας. Παίζουν καλά επιθετικά και σημείωσαν 17 runs στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους. Παρόλο που ο Greene έπαιζε πολύ καλά πριν πάει στο IL, δεν είχε παίξει καλά εντός έδρας αυτή τη σεζόν και επέτρεψε 11 runs στις τρεις τελευταίες εντός έδρας εκκινήσεις του.

Δείχνει “σκουριασμένος” και αντιμετωπίζει μια ομάδα του Τορόντο που έχει κάνει καλή δουλειά “χτυπώντας” τους δεξιόχειρες αυτή τη σεζόν, οπότε περιμένω να δυσκολευτεί απέναντι στους Blue Jays σε αυτό το παιχνίδι. Οι Reds έχουν κερδίσει τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Δεν παίζουν καλά επιθετικά και σημείωσαν μόνο οκτώ runs στα τρία τελευταία παιχνίδια τους. Οι επιθετικές δυσκαμψίες τους, θα συνεχιστούν σε αυτό το παιχνίδι, επειδή ο Ryu φαίνεται καλός στο “βουνό” ήδη από την πρώτη του εκκίνηση αυτής της σεζόν, επιτρέποντας μόλις δύο runs στις δύο τελευταίες εκκινήσεις του. Έχει επίσης πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις κόντρα στους Reds, με ρεκόρ 5-2 σε οκτώ εκκινήσεις εναντίον τους. Δεν επέτρεψε ούτε ένα run στις δύο τελευταίες εκκινήσεις του κόντρα στους Reds και η λογική υποδηλώνει πως θα κρατήσει υπό έλεγχο την επίθεση τους. Με το Τορόντο για τη νίκη.

Έτσι όπως αγωνίστηκαν οι Brewers και οι Rangers στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και παρότι το pitching matchup περιλαμβάνει τους Scherzer & Houser θα υποστηρίξω την επιθετική φόρμα των ομάδων και θα επιλέξω το Over 8.5. Για τους Brewers, στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς θα ξεκινήσει ο δεξιόχειρας Adrian Houser. Ο Houser έχει ρεκόρ 5-4 σε 15 φετινές εκκινήσεις. Έχει δεχθεί 96 hits σε 83.1 innings στα οποία έχει αγωνιστεί και έχει συγκεντρώσει ERA 4.43. Όμως στις πέντε τελευταίες εκκινήσεις του, ο Houser έχει επιμέρους ρεκόρ 1-1 και έχει συγκεντρώσει το ανεβασμένο ERA 5.81 με 29 strikeouts σε 26.1 innings στα οποία έχει αγωνιστεί σε αυτό το διάστημα. Εκτός έδρας, ο Houser έχει ρεκόρ 2-2 με ERA 4.70 και έχει επιτρέψει 56 hits αλλά έχει κάνει και 34 strikeouts.

Ο Scherzer έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο “βουνό” με το 11.7 K/9 rate το οποίο έχει από τότε που ήρθε στο Texas. Τα bullpen θα είναι κουρασμένα, ειδικά αυτό του Milwaukee και με τις δύο επιθέσεις να παίζουν καλά τον τελευταίο καιρό θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για σκοράρισμα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed