Ανάξιοι δημογέροντες που μας απειλείτε με δυσμένεια, θα εισπράξετε ότι σας αναλογεί στην μαυρισμένη κάλπη, που δεν θα καθαρίζεται με όλα τα διαλυτικά του Πάπορα

Σε αυτήν τήν πολύπαθη περιοχή των Λαικών Κατοικιών Αργοστολίου όπου τα κοινωνικά «εγκλήματα» διαδέχονται το ένα το άλλο, αρχής γενομένης με την ατυχέστατη και άκρως ουτοπική έμπνευση της μετεγκατάστασης και κοινωνικής ένταξης των Ρομά.
Τελευταία ο κάθε ανεύθυνος, αρμόδιος πειθήνιος των διοικούντων ολιγαρχών εκτελεί έργα ύδρευσης στην αιχμή του καλοκαιριού με φιλοξενούμενους που επιστρέφουν από το μπάνιο και βρίσκουν το νερό κομένο γιατί έτσι… γουστάρει ο ανεξέλεγκτος εργολάβος του οποίου το περίσσειο θράσος είναι ευεξήγητο. Ανάξιοι δημογέροντες που καμαρώνετε σαν γύφτικα σκερπάνια στα πρώτα καθίσματα της κάθε φιέστας που τεχνιέντως επιχορηγείτε από το υστέρημά μας. Ευνοήτως δεν απουσιάζετε ούτε εμπύρετοι. Τα μπινελίκια που σας περιποιούν οι «υποβαθμισμένοι» είναι αθόρυβα γιατί απειλείτε με δυσμένεια τους διαμαρτυρόμενους. Οπωσδήποτε όμως θα τα εισπράξετε στην μαυρισμένη κάλπη που δεν θα καθαρίζεται με όλα τα διαλυτικά του συμπαθούς Πάπορα.

Νικόλαος Αγγελάτος
Κάτοικος Λαϊκών Αργοστολίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed