Αλέξανδρος Παρίσης: «Ο Διονύσης Μινέτος θα έκανε καλύτερη δουλειά ως δημοσιογράφος και παρατηρητής, παρά ως Αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Αργοστολίου»

Ο κ. Μινέτος περιέγραψε με σαφήνεια το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Αργοστόλι, αλλά ούτε αυτός, ούτε ο δήμαρχος μπόρεσαν να το επιλύσουν, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Θα ήταν μάλιστα καλύτερος ως δημοσιογράφος, αν δεν έλεγε ψέματα.
Η δημοτική αστυνομία καταργήθηκε σε όλη τη χώρα, από την κυβέρνηση Σαμαρά με τον μνημονιακό νόμο 4172 του 2013, άρθρο 81 και όχι από τον Παρίση. Σήμερα η δημοτική αστυνομία του κ. Μιχαλάτου είναι ένα άδειο πουκάμισο. Δεν έχει ούτε έναν υπάλληλο έξω στους δρόμους. Κρίμα τόσα χρήματα ήρθαν στο δήμο. Όσον αφορά την ελεγχόμενη στάθμευση αφού επιλύει το πρόβλημα, όπως υποστηρίζουν, γιατί δεν την εφάρμοσαν κατά την υπέρ τετραετή θητεία τους; Μήπως φοβήθηκαν πως θα χάσουν ψήφους από όσους θα πληρώνουν; Εμείς συμφωνούμε με το πάρκινγκ στο Λιμεναρχείο. Άλλωστε πρόταση της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” ήταν και τότε τη λοιδορούσε η σημερινή δημοτική αρχή. Αλήθεια όμως, αν μετά από τόσα χρόνια κατάφερε ο κ. Μιχαλάτος να ανοίξει ένα πάρκινγκ, έστω και κατόπιν εορτής, γιατί ζητά να επανεκλεγεί; Για να ανοίξει άλλο ένα, μετά από πέντε χρόνια;

Αλέξανδρος Παρίσης
Ισχυρή Κεφαλονιά

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed