Γιάννης Τρελλής: «Πάντα πιστός στην βάρδιά μου»

Σε ένα “ξένο τόπο” 21 χρόνια, που με αγκάλιασε, που με δέχτηκε σαν να ήμουν από μικρός παιδί της Ιθάκης, που από την πρώτη μέρα στο νησί με κάνατε όλοι να αισθανθώ ότι είμαι ένας από εσάς.
Δεν είναι λίγο αυτό, ούτε μικρό, είναι τεράστιο όπως απέραντα είναι και τα δικά μου αισθήματα για αυτό το νησί που το υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια ακούραστα και ακατάπαυστα. Με περισσή ταπεινότητα ζητώ την στήριξη σας, να αποτελέσω μια από τις επιλογές σας στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για Δημοτικός Σύμβουλος με τον άξιο Δήμαρχο Διονύση Στανίτσα για άλλη μια φορά. Ως Αντιδήμαρχος Ύδρευσης την τετραετία 2019-2023 με την στήριξη του Δημάρχου μας Διονύση Στανίτσα, όλων των συνεργατών μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και την συνεχόμενη ακούραστη προσπάθεια των Υπαλλήλων της Υπηρεσίας Ύδρευσης πετύχαμε για πρώτη φορά την 24ωρη υδροδότηση του νησιού μας όπου υπάρχει δίκτυο,δρομολογησαμε και εκτελέσαμε πολλά έργα όπως αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης, τοποθέτηση καινούριων δεξαμενών αποθήκευσης νερού, προμήθεια νέων εργοστασίων αφαλάτωσης και αναβάθμιση των υπαρχόντων εργοστασίων καθώς και επεκτάσεις του δικτύου ύδρευσης με τελευταία κ πιο σημαντική την επέκταση στο Μπρούζι.
Ως Αντιδήμαρχος Παιδείας πετύχαμε την αναβάθμιση όλων των σχολικών μονάδων του νησιού μας και ήμασταν δίπλα στην σχολική κοινότητα σε ότι χρειάστηκε. Μια “βάρδια” μου αναθέσατε με την ψήφο σας για το νησί της καρδιάς μας και εγώ την “φύλαξα” όσο καλύτερα μπορούσα, με όλες τις δυνάμεις μου, έκανα πάντα τα αδύνατα δυνατά, για όλους εσάς, για τα παιδιά μας, για την καθημερινότητα μας, για την Ιθάκη μας που όλοι λατρεύουμε, προσπαθώντας ποτέ να μην αδικήσω και να μην λησμονήσω κανέναν. Αν τα κατάφερα εσείς είστε οι μόνοι που θα το κρίνετε στις 8 του Οκτώβρη. Φίλες και φίλοι πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε, να δώσουμε προοπτική και ευημερία στον τόπο που αγαπάμε, γι’αυτό ζητώ την την εμπιστοσύνη σας, τις ιδέες σας την στήριξη σας.

Γιάννης Τρελλής
υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Ιθάκης με τον Διονύση Στανίτσα

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed