Μάκης Παπαναστασάτος: «43.000 ευρώ έδωσαν ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο Βίκτωρας στη συναυλία για την επέτειο των σεισμών, με βιτρίνα την ευαισθησία το χρήμα… χορεύει»

Ούτε η προεκλογική περίοδος δεν σταματά τον χορό του χρήματος στον Δήμο Αργοστολίου. Βίκτωρας Ρουχωτάς και Θεόφιλος Μιχαλάτος, με βιτρίνα πάντα την ευαισθησία σε θέματα που μας αγγίζουν όλους, σκόρπισαν 43.000,00 ευρώ για μια συναυλία.
Καλώς έγινε η συναυλία και όσοι παρευρέθησαν μίλησαν για αξιόλογη καλλιτεχνική παρουσία, όμως 43.000 ευρώ ίσως είναι μια υπερβολή για να το πούμε τελείως κομψά. Μην ξεχνάμε ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος απέλυσε στην αρχή της θητείας του εννέα καθαρίστριες από τα σχολεία μας γιατί τάχα δεν περίσσευαν του Δήμου μας 30.000 ευρώ. Α και για να μην ξεχνιόμαστε πάλι γύρω στα 40.000 ευρώ δόθηκαν και πάλι από τον ολιγάρχη Δήμαρχο σε εταιρεία αρχιτεκτόνων για να μας υποδείξει που θα μπουν στο Αργοστόλι τα αγάλματα των Νηρηίδων. Πέρασε η θητεία του κ. Μιχαλάτου, τα λεφτά τα δώσαμε, αλλά τα αγάλματα ακόμα εξαφανισμένα! Το μόνο που βλέπουμε είναι τις “κινητές” κεφαλές των Θεόφιλου και Βίκτωρα να περιφέρονται ανάμεσα μας και να μοιράζουν χουβαρδαλίδικα λεφτά που δεν είναι δικά τους όμως! Δήμαρχε εάν θέλεις να αγοράσεις τις εκλογές άνοιξε το δικό σου πουγκί και μη παρενοχλείς το ταμείο του Δήμου.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
Στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed