Αντώνης Γεωργόπουλος: «Κατεβαίνω με την παράταξη του Νίκου Ανουσάκη γιατί ο Μιχαλάτος εκπροσωπεί την πολιτική διαπλοκή και ο Παρίσης τον παλαιοκομματισμό»

Θεωρώ ότι το νησί μας και ειδικότερα ο Δήμος Αργοστολίου αξίζει να διοικείται από ανθρώπους και πολιτικά πρόσωπα με σύγχρονο τρόπο σκέψης, με καθαρή ματιά, με ειδικές γνώσεις και εμπειρία και με αξιοπρέπεια.
Επομένως ήταν μονόδρομος για μένα η κάθοδός μου με την παράταξη του Νίκου Ανουσάκη που εκπροσωπεί σε ευρύ φάσμα όλα τα παραπάνω και είναι η μόνη που έχει πραγματική εκλογική προοπτική με στόχο την ανατροπή της πολιτικής διαπλοκής όπως αυτή σήμερα εκπροσωπείται από την απερχόμενη δημοτική αρχή Μιχαλάτου. Επίσης θεωρώ ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω λογικές παλαιοκομματισμού, όπως αυτές εκπροσωπούνται από τον Αλέκο Παρίση, που πλέον έχει αποστερηθεί το δυναμικό και εξειδικευμένο επιτελείο που διέθετε οπότε δεν δύναται πια να θεωρηθεί αξιόπιστη και σύγχρονη πολιτική επιλογή. Στις εκλογές του Οκτωβρίου καλώ όσους έχουν κρίση και δεν δεσμεύονται από το σύστημα Μιχαλάτου να προβούν στην ορθή επιλογή αλλαγής και ανανέωσης στο Δήμο Αργοστολίου.

Αντώνιος Γεωργόπουλος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed