Κώστας Διακάτος: «Ο Νίκος Ανουσάκης όρθωσε ανάστημα κόντρα στα καρκινικά αποστήματα, στις εργασιακές ομηρίες ανθρώπων, στο σάπιο σύστημα του φόβου και της εκβίασης των πολιτών»

Ηγέτης είναι αυτός που όπως ο Αριστοτέλης προσδιορίζει έχει ήθος, πάθος και λόγο. Είναι αυτός που θέλει να προσφέρει στο τόπο του προς όφελος του κοινού συμφέροντος. Είναι αυτός που ορθώνει το ανάστημά του απέναντι στα θέλω των ισχυρών.
Ορθώνει λόγο απέναντι στα σαθρά ατομικά και οικονομικοπολιτικά συμφέροντα και στις εργασιακές ομηρίες ανθρώπων που έχουν ανάγκη επιβίωσης. Είναι αυτός που ανεξάρτητα του ατομικού, επαγγελματικού και πολιτικού κόστους μπαίνει μπροστά για να ξεριζώσει τα καρκινικά αποστήματα που έχουν δημιουργήσει στη κοινωνία οι λίγοι και εκλεκτοί και να γκρεμίσει το σάπιο σύστημα που πλανάται στον αέρα του φόβου, της ανασφάλειας και της εκβίασης των πολιτών για το αύριο το δικό τους και των παιδιών τους. Ναι και δεν είναι άλλος εκτός από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον», Νίκο Ανουσάκη.

Κώστας Διακάτος
υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου με την παράταξη «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed