Ανδρέας Μαρκαντωνάτος: «Η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου γράφει στα παλιά της τα παπούτσια δικαστικές αποφάσεις, είναι επικίνδυνη, τα χέρια της στάζουν αίμα»

Η χθεσινή ημέρα παρολίγον να ήταν τραγική για το νησί μας. Τα γεγονότα στο Λιμάνι Αργοστολίου τα γνωρίζετε, αφού η σιδερένια πόρτα της πύλης έπεσε πάνω σε έναν άτυχο λιμενικό που έκανε την βάρδιά του.
Εχτές το απόγευμα όμως όταν το νησί μας χτυπήθηκε από τη καταιγίδα με χιλιάδες κεραυνούς, δύο κεραυνοί έπεσαν στα ψηλά κυπαρίσσια στα Βλαχάτα, αυτά έπιασαν φωτιά και ξέσπασε πυρκαγιά μέσα στο κέντρο του χωριού χωρίς τα πυροσβεστικά να μπορούν να μπούνε μέσα να την σβήσουν! Και επειδή δεν εκτελέστηκε από εσάς η δικαστική εντολή να ανοίξει ο δρόμος, αν δεν έβρεχε θα είχατε κάψει σπίτια και ανθρώπους! Είσαστε σκόπιμα επικίνδυνοι, τα χέρια σας στάζουν αίμα! Στα τέσσερα χρόνια της θητείας σας κ. Δήμαρχε σας είχα πει δημόσια μέσα στο καφενείο του χωριού σας ότι με αυτούς τους συνεργάτες που έχεις δεν θα κάνεις ούτε έργο και το χειρότερο είναι θέμα χρόνου τραγικά ατυχήματα. Σας ρωτάω πόσα έχουν γίνει από τότε;

Διαβάστε να θυμηθείτε τα χάλια σας Δημοτική Αρχή Θεόφιλου Μιχαλάτου
«5/4/2022, Προς
1) Δήμο Αργοστολίου (Γραφείο Δήμαρχου)
2) Αντιδήμαρχο Λειβαθούς
3) Αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών.
Σχετικά με το αίτημα της κας Πόλα Κοσμετάτου
Πραγματικά με εντυπωσίασε ότι μετά σχεδόν από 3 χρόνια που οι χωριανοί σας προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους, (δρόμο) που από πρωτοκλασάτο στελεχιακό δυναμικό σας κάνει ότι μπορεί για να μην ανοίξει ο δρόμος ποτέ γράφοντας δικαστικές αποφάσεις στα παλιά τους τα παπούτσια… κ.τ.λ. Είναι πραγματικά συγκινητικό να ψάχνετε στην γιγαντιαία οθόνη σας στο Google να ανακαλύψτε στο κέντρο των Βλαχάτων τον μυστήριο δρόμο που οδηγεί στης περιουσίες 7 επτά κατοίκων του χωριού σας. Και αφού είδα ότι είναι παντελώς άδικη η αδιαφορία σας περπάτησα μία ώρα βρίσκοντας λύσεις για το θέμα, κάτι που θα έπρεπε να το κάνουν τα αρμόδια αστέρια σου που έχεις αρμόδιους. (Βέβαια ξέχασα έχουν ειδικότητα να κλείνουν δρόμους…). Για την κακή σας τύχη τα συγκεκριμένα οικόπεδα είναι σε κατάσταση ζούγκλας, καθώς οι ιδιοκτήτες είναι αδύνατο να πλησιάσουν με αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Και ειδικά όταν στην ευρύτερη περιοχή της 21ας δεν έχουν καθαριστεί τα τελευταία 3 τρία χρόνια οι δρόμοι-μονοπάτια για πυροπροστασία κ.τ.λ. Για αυτούς τους λόγους αν δεν έχει λυθεί το θέμα μέχρι 1/5/2022 θα έχετε αποκλειστικά προσωπική ευθύνη σε περίπτωση πυρκαγιάς και άρα και της αποζημιώσεις που θα προκύψουν. (Θυμάστε το πρώτο καλοκαίρι που αναλάβατε που πήγε να καεί ο Λουρδάς και βγάζατε τους τουρίστες μέσα από τα κρεβάτια τους; Σκεφτείτε να είσαστε και υπεύθυνοι σε ότι συμβεί… Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όπως διαπιστώσατε είναι θέμα που με καλή θέληση μπορεί άνετα να έχει λυθεί εντός 10 ημερών.
Ανδρέας Μαρκαντωνάτος»

Ανδρέας Μαρκαντωνάτος
π. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Τπηρεσιών
Στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed