Η Έρυσσος μίλησε, πολύ μεγάλη συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Σάμης, Παναγή Δρακουλόγκωνα στις Βασιλικάδες, ζεστή ατμόσφαιρα και παράσταση νίκης την Κυριακή

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η χθεσινή σχεδόν αυθόρμητη συγκέντρωση στις Βασιλικάδες της Ερύσσου του υποψηφίου Δημάρχου Σάμης, Παναγή Δρακουλόγκωνα, που πήγε απλά για μια περιοδεία και κατέληξε να μιλάει σε ένα ακροατήριο 100 ατόμων.
Κλιμάκιο του συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Ενότητα» βρέθηκε χθες το απόγευμα στην Κάτω Έρυσσο, όπου έκανε περιοδεία στα χωριά της περιοχής. Με το τέλος της περιοδείας ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάμης, Παναγής Δρακουλόγκωνας και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να σταματήσουν στις Βασιλικάδες για να… ξαποστάσουν πίνοντας ένα νερό. Αυτό που ακολούθησε σε έχει καταγραφεί στα πολιτικά χρονικά του Δήμου τουλάχιστον τα τελευταία είκοσι χρόνια. Μέσα σε ένα τέταρτο τοπ κατάστημα που έχει σταματήσει η αποστολή γέμισε με κόσμο, που ήθελε να υποβάλλει τα ερωτήματά του στον κ. Δρακουλόγκωνα και να συζητήσει για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκεί τα χωριά. Ο υποψήφιος Δήμαρχος άνοιξε συζήτηση μαζί τους και δεσμεύθηκε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι τους, έτσι ώστε η Έρυσσος να απαλλαγεί όσο το δυνατόν από τα προβλήματά της, που παραμένουν πολλά χρόνια τώρα και είναι τα ίδια. Το σημαντικότερο από αυτά είναι η ύδρευση και αποχέτευση σε μια περιοχή ιδιαίτερα τουριστική, ενώ δεν έλειψαν και τα παράπονα για την εγκατάλειψη που νοιώθουν οι κάτοικοι τόσο από την κεντρική κυβέρνηση (Παναγής Καππάτος) όσο και από όλες τις δημοτικές αρχές που πέρασαν. Τα… λιγότερα άκουσε η δημοτική αρχή του Μάκη Μονιά, αφού τα δύο τουλάχιστον τελευταία χρόνια, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Σπύρο Σπαθή, ικανοποιήθηκαν πολλά από τα αιτήματα των κατοίκων. Η βραδιά έκλεισε με ένα πολύ θερμό χειροκρότημα για τον κ. Δρακουλόγκωνα, μια βραδιά που έδωσε, κατά τους πολιτικούς αναλυτές της περιοχής, την παράσταση νίκης του συνδυασμού της «Αυτοδιοικητικής Ενότητας» στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed